AIR Presents: Oliver Huntemann (DE) - Mustafa Cihan - Mally b2b Ugr

Etkinlik Detayları

Dünya techno sahnelerinin en önemli isimlerinden Oliver Huntemann AIR Presents ile 3 Nisan’da Ankara'da ilk kez Kite Club'ta dj kabinine geçiyor. 

Geceyi Ugr ve Mally'nin b2b setleri başlatırken, kapanışı Oliver Huntemann'dan sonra Mustafa Cihan tamamlayacak.

► Oliver Huntemann (DE)

Konu techno müziğe geldiğinde kuzeyin şehir efsaneleri çoktur. Oliver Huntemann bu efsanelerin gerçekçilik kazandığı Hamburg'un ele avuca sığmayan çocuklarından birisi. Huntemann müziğinde ikna edici mantık ve ürkütücü Darwinizm ile bağ kuran, karanlık ve gizemli müziği ile yankı bulan bir prodüktör. Kendi deyişiyle breakbeat ve dub sevgisinden taviz vermeden trance, techno ve progressive house çalan bir DJ. Aynı zamanda Ideal Audio ve Senso Sound plak şirketlerinin de sahibi. 

2011 Yılında kendi plak şirketi Ideal Audio'dan çıkardığı 5. solo albümü "Paranoia"nin elektronik müzik çevrelerinden tam not almasının üzerine, albümündeki her şarkıyı klipledi. 

2014 Yılında "PLAY! 05 Live in Vienna" mix albümünü ve "Blitz & Donner EP"sini yayınlayan Huntemann, 2 CD’den oluşan PLAY! serilerine D-Edge Sao Paolo, Rex Club Paris, Cielo NYC, Roxanne Parlour Melbourne ile devam ediyor. PLAY! albümleri Oliver Huntemann’ın nasıl çaldığını tam anlamıyla yansıtmaktadır.

Sanatçının tam biyografisi, diskografisi ve diğer çalışmalarına aşağıdaki linkler üzerinden göz atabilirsiniz.
Bizim seçtiğimiz çalışmaları ise sayfanın aşağısında.

http://www.huntemann.tv/
https://soundcloud.com/oliver-huntemann
https://www.youtube.com/channel/UCbl0EK62butUubZwujpNPNg 

   

Set başına geçecek diğer isimler: 

► Mally

Mehmet Ali aka Mally küçük yaşlarda keşfettiği müzik yeteneğini milenyum çağında Dj'lik ile geliştirdi. Müzik yaşantısının ilk 10 yılında Türkiye'nin önde gelen kulüplerinde ve festivallerinde bir çok popüler müzik insanı ile boy gösterdi. 2010 yılında moda tasarımı ve müzik eğitimi almak üzere İngiltere'ye yerlesti. Adada müzik ile yaşamayı sürdürdü. Londra'da bir çok kulüp ve festival organizasyonunda görev aldı. Elektronik müzik tarzı ile dinleyenlerini büyüleyen Mally; tech house, minimal ve vazgeçemediği techno ile sevenlerinin karşısına çıkmaktadır. Şuanda Türkiye'nin önde gelen moda ve tekstil firmalarından birisinin yöneticiliğini yaparken müzik ile de iç içe yaşamaktadır.

https://soundcloud.com/mehmet-ali-dilek

  

► Mustafa Cihan 

Balıkesir Akçay’da doğan Mustafa Cihan ilerleyen yıllar içerisinde elektronik dans müziğine ilgi duymaya başladı ve bu müzik akımının sıkı bir takipçisi oldu. Lise yıllarında yazlık kulüplerde dj olarak çalmaya başladıktan sonra 2003 yılında Ankara’ya yerleşerek burada kulüp kültürünü daha yakından tanıma fırsatı buldu. Dönemin ünlü dj’lerinden ve Faces Club’ın resident’ı Sertaç Kaya ile tanıştı ve bu yakın dostluğunda ondan elektronik müzik ve prodüksiyon adına birçok şey öğrendi. İlk prodüksüyon denemesini 2007 yılında yayınladı. Bu parça Burcu Güleç’in vokalleri ile hayat bulan progressive house'un sert örneklerinden biri olarak sayılabilecek olan Turuncu oldu. Sonraki yıllarda prodüksiyon çalışmalarına ara veren Mustafa Cihan 2014 yılı itibariyle tekrar çalışmalara başladı ve 2015’te yayınlanması planlanan 3 Ep çalışması bulunmakta. Kulüp performanslarında ise deep house’tan techno’ya uzanan güçlü groovelar kullanarak enerjisi yüksek setler seçiyor.

https://facebook.com/mustafacihan
https://soundcloud.com/mustafacihan

   

►Ugr

Ugur Kirbag, djlige 2000 yilinda basladi. The Club 20, Tutti’s, Faces, Saklikent,Babylon,Drop, B-Trip ve Smood gibi Türkiye’deki clublarda calan UGR, Anthony Pappa, Joop, Airwave, Parks&Wilson, Taj, Swayzak, Stephan Bodzin, Reset Robot, Alan Fitzpatrick ve Legowelt gibi dunyaca ünlü djler ile birlikte calan dj, setlerinde “Techouse”, “Techno”, “Minimal” ve “Dub tarzindaki parcalara yer vermektedir. 2008 – 2010 yılları arasında Gürcistan ‘’Tiflis Club’’ ve Köln’de Club Gwölbe de performans sergilemiştir. Türkiye’de ve Yurtdışındaki labellardan çeşitli ep ler yayınlamış ve complation’lara parça vermiştir.

https://soundcloud.com/ugr

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

https://airpresents.net/

https://facebook.com/airpresents

https://twitter.com/airpresents

https://instagram.com/airpresents

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 
Kite
______
Rez tel : 0542 384 74 75

https://twitter.com/KiteAnkara
Instagram: Kite_Ankara

Adres : 
Güvenlik Caddesi No:97
Çankaya Ankara

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Kite Club
Ankara / Çankaya / AYRANCI
Güvenlik Cd. No:97
Etkinlik Konuları