YENİ'ler Sergisi

Sergi / Resim

10 Aralık 2014, Çarşamba - 24 Aralık 2014, Çarşamba

17:30 - 18:00

Ücretsiz

Facebook

Etkinlik Detayları

YENİ'ler: her biri yaratıcı aktivitenin yeni kızları; her biri yeni çağın aday sanatçıları; her biri düşçü ve ideal güzelden pay alan yaratıcı yolcular. Sanatın mitolojik yolunda olmak ve edimde bulunmak yoksa bir hedef koyup tamamlamak değildir amaç. Yaratı demek hep yolda olmak demektir çünkü. Dünyanın sürekliliğine, özgün betimlemelerle bir anlık ara vermektir resim. Bir dilektir, istek ve dönüştürebilme arzusudur. Her biri estetik imgeyi tuvale geçirirken, talepte bulunmakta, dünyayı değiştirebilmeyi ummaktadır. Bu nedenle hep yoldadırlar ve yolculuk bitmeyecektir hiç. Bütün renklerle konuşmayı sürdürseler de yeni renklerin giysilerine bürünmek ve "Gelecek Meleği"nin yoldaşı olmak işte hepsi budur.

Gülseli İnal, Kasım 2014

Birce YILDIZ 1979'da İstanbul'da doğdu. 1998'de Kocaeli Üniv. Güzel Sanatlar Resim Bölümü'nde eğitim almaya başladı. 2003'te Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. Zekai Ormancı atölyesi'nden 2006'da mezun oldu. Çok sayıda karma sergiye katılan sanatçı kariyeri boyunca altı kişisel sergi gerçekleştirdi. Birce Yıldız yaşamını ve çalışmalarını İstanbul'da sürdürmektedir.

İdil BERF 1980'de İstanbul'da doğdu. 2002'de Marmara Üniv. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Çok sayıda karma sergide eserleri yer alan sanatçı kariyeri boyunca dört kişisel sergi gerçekleştirdi. İdil Berf yaşamını ve çalışmalarını İstanbul ve Datça'da sürdürmektedir.

Tuğçe GÖNÜLKIRMAZ 1980'de İzmit'de doğdu. 2002'de Marmara Üniv. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Çok sayıda karma sergiye katılan sanatçı şimdiye kadar iki kişisel sergi gerçekleştirdi. Tuğçe Gönülkırmaz yaşamını ve çalışmalarını İstanbul'da sürdürmektedir.

Serra YOLASIĞMAZ 1979'da İstanbul'da doğdu. 1998'de Marmara Üniv. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nde eğitimine başladı. 2002'de aynı yerden üçüncülükle mezun oldu. Kariyeri boyunca çok sayıda karma sergide yer alan sanatçı bugüne dek dört kişisel sergi gerçekleştirmiştir. Serra Yolasığmaz yaşamını ve çalışmalarını İstanbul'da sürdürmektedir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Galeri Kent
İstanbul / Şişli / TEŞVİKİYE
Ahmet Fetgari Sok. Niagara Apt. 32/3
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: