Yaz Boyu Eğlence, Yaz Boyu Sanat

Eğitim / Atölye Çalışması

4 Temmuz 2015, Cumartesi - 26 Temmuz 2015, Pazar

14:00 - 18:00

Ücretsiz

0553 293 33 86

gulcin@mentora.com.tr

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Palladium Ataşehir AVM yaz boyunca çocuklar için sanat atölyesine dönüşüyor

Alışveriş ve yaşam merkezi Palladium Ataşehir AVM, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca her Cumartesi ve Pazar günü birbirinden renkli ve eğitici etkinliklere ev sahipliği yapacak. 3-6 yaş ve 7-14 yaş grubuna yönelik hazırlanan aktivite kuşağının ilki “yaz boyu eğlence, yaz boyu sanat” teması ile Temmuz ayında başlayacak

Yıl boyunca çeşitli aktiviteler ile misafirlerini ağırlayan Palladium Ataşehir AVM, yaz ayını da dopdolu geçirecek. Palladium Ataşehir AVM, 4-27 Temmuz tarihleri arasında her Cumartesi ve Pazar günü çocuklar için bir sanat atölyesine dönüşecek. Minik sanatseverler tasarım oyuncak, kolektif art, rölyef, mimarlık, seramik, resim, heykel, gravür, el sanatları, tasvir, kolaj gibi sanatın birçok dalı ile iç içe bir tatil geçirecek. Birer saatlik çeşitlendirilmiş ve ardışık atölye programlarından oluşan etkinlikler, sanat ve pedagoji formasyonlarına sahip uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek.

Arife ve Ramazan Bayramı’na özel etkinlik

Arife ve Bayram günlerinde etkinlik programı kesintisiz olarak devam edecek. Çocuklara geleneksel değerleri aşılamak amacıyla Arife ( 16 Temmuz Perşembe) ve Ramazan Bayramı’nda (18-19-20 Temmuz) sanat atölyelerinin yanı sıra 15.30-18.00 saatleri arasında ‘Bayramlaşma Merasimi ve Ramazan Hatırası Fotoğraf Çekimi’ yapılacak, çocuklara yönelik Ramazan şenlikleri düzenlenecek.

4-27 Temmuz tarihleri arasında her Cumartesi ve Pazar 14.00’ten 18.00’e kadar devam edecek Palladium Ataşehir AVM çocuk etkinliklerine, tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında

Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, AVM Partners tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan Palladium AVM’de 192 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, cafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.

www.palladium.com.tr

@palladiumall

PalladiumAVM

Palladiumatasehir

Bilgi için: Gülçin Yeşilyurt – 0553 293 33 86 - gulcin@mentora.com.tr

       

 

 

 

 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Palladium Alışveriş Merkezi
İstanbul / Ataşehir
Barbaros Mah. Halk Cad. No:8
Etkinlik Konuları