Veri Yönetiminin Geleceği ve Makine Öğrenmesi

Seminer / Girişimcilik

1 Eylül 2016, Perşembe

18:15 - 20:00

Ücretsiz

Etkinlik Detayları

Verilerin yönetimi şirketler için oldukça önemlidir. Veri Kaynağı Yönetimi, bir işletmenin yaşam döngüsünün düzgünce ilerlemesi için gereken yapılar, politikalar, alıştırmalar ve prosedürlerin geliştirilmesi ve düzenlenmesidir.

Siz de bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak isteseniz, 1 Eylül Perşembe günü saat 18.20’de İTÜ ARI Teknokent ARI 3 Binası İTÜ Çekirdek Açık Ofisi’nde Bilge Adam, İş ve Veri Yönetimi Çözümleri Direktörü  Mustafa Acungil’in “Veri yönetiminin geleceği ve makine öğrenmesi” hakkındaki etkinliğimize katılabilirsiniz.

Detaylı ayrıntı ve kayıt için; http://www.itucekirdek.com/tr/girisimcilik-seminerleri/veri-yonetiminin-gelecegi-ve-makine-ogrenmesi

 

Konuşmacı

Mustafa Acungil

2001 yılından beri veri yönetimi alanında kariyer sahibi olan Mustafa Acungil, halen Bilge Adam’da İş ve Veri Yönetimi Çözümleri Direktörü olarak çalışmaktadır.

Türkiye’de Microsoft Teknolojileri ile iş zekası konularında öncü bir rol oynamış olan Acungil, son iki yıldır da yine Microsoft Teknolojileri ile Machine Learning konusunda öncü bir rol oynamaktadır.

Mustafa Acungil’in Linked-In profil adresi:https://tr.linkedin.com/in/acungil

Bu etkinliğin süresi geçmiş
İTÜ Çekirdek Konferans Salonu
İstanbul / Şişli / AYAZAĞA
İTÜ Ayazağa Kampüsü, ARI Teknokent ARI 3 - Binası

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: