Türkiye’de Girişimcilik Ekosistemi

Seminer / Girişimcilik

27 Eylül 2016, Salı

18:15 - 20:00

Ücretsiz

Etkinlik Detayları

Hızla girişimciliğin ilerlediği ve yaygınlaştığı Türkiye’de, şüphesiz ki girişimci olmanın olumlu ya da olumsuz globalden farkları bulunmaktadır.  Bu ekosistemde fikirleri ile nasıl bir yol izleyebilecekleri, ne gibi imkanları bulundukları, kimlerden destek alabilecekleri, bu zorlu yolda ne gibi aşamalar atlatmaları gerektiği hakkında akıllarında fazlasıyla soru işareti bulunmaktadır.

Siz de bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak isteseniz, 27 Eylül Salı günü saat 18.20’de İTÜ ARI Teknokent ARI 3 Binası İTÜ Çekirdek Açık Ofisi’nde, İTÜ ARI Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Deniz Tunçalp’ın “Türkiye’de Girişimcilik Ekosistemi” hakkındaki etkinliğimize katılabilirsiniz.

 Kayıt için; http://www.itucekirdek.com/tr/girisimcilik-seminerleri/turkiyede-girisimcilik-ekosistemi

Konuşmacı:

Deniz Tunçalp/ CMO, İTÜ ARI Teknokent

Dr. Deniz Tunçalp’in lisans eğitimi sonrası toplam 15 yıl girişimcilik ve kurumsal kariyer deneyimi bulunmaktadır. Bu kapsamda Dr. Tunçalp, Türkiye’nin internet güvenliği alanındaki ilk yerli denetim ve danışmanlık şirketlerinden birisini kurmuş ve başarılı bir şekilde devretmiş, daha sonra Turkcell’de bilgi güvenliği, iş geliştirme ve toptan pazarlama alanlarında çeşitli uzmanlık ve yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Turkcell’deki görevi süresince kurumsal iç girişimci olarak çalışan Tunçalp, bu kuruluşta bilgi güvenliği yönetim sistemini kurmuş, Mobil İmza servisini fikir seviyesinden lansman sonrasına kadar ekibiyle hayata geçirmiş ve son olarak sanal mobil operatör iş alanını oluşturmuştur.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
İTÜ Çekirdek Konferans Salonu
İstanbul / Şişli / AYAZAĞA
İTÜ Ayazağa Kampüsü, ARI Teknokent ARI 3 - Binası

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: