Travel Expo Ankara

Fuar / Turizm

21 Nisan 2016, Perşembe - 24 Nisan 2016, Pazar

10:00 - 20:00

Ücretli

03124429002

mila@atisfuarcilik.com

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Ankara yılların eksikliğini gideriyor.
Hizmet üreten ve hizmet alan karşı karşıya, aracısız bir araya gelecek ve seyahat planlarını oluşturacaklar. Tatil ve Seyahatle ilgili tüm seçeneklere ulaşmak TravelExpo Ankara fuarında.

21-24 Nisan 2016 tarihlerinde şirketimiz Atis Fuarcılık tarafından organize edilecek “TravelExpo Ankara” ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayında Truva, Zelve ve Atrium hollerinde 10,000 m²’lik alanda gerçekleştirilecektir.

Ankara’da gerçekleşecek olan bu sektör buluşması, son yıllarda açılan hızlı tren hatları, şehirlerarası yollarda yapılan iyileştirmeler, ulaşım ağının gelişmesi ve kalitesinin yükseltilmesi ile Ankara çevresindeki illeri de içine alarak, on milyona yakın insanın ilgi alanını kapsamaktadır.

Seyahat planlamak isteyenlerin uygun fiyat ve kalitede ulaşım, konaklama imkânları, gidilecek gezilecek yerler hakkında bilgi alacağı ve planlarını buna göre oluşturacağı alternatif tatil seçeneklerininde nihai tüketiciye sunulacağı müşteri hedefli bu fuar önümüzdeki yıllardan itibaren uluslararası fuar listelerinde yer alarak tamamen insanların tatil ve seyahat planlamalarına yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Bu seneki fuar alt teması Termal Turizm olarak planlanmıştır. Fuar esnasında Turizm ile ilgili konularda konferans,çalıştay ve etkinliklerin yer alacağı TravelExpo Ankara Turizm fuarında amaç katılımcılara ve ziyaretçilere en iyi fırsatları sunmaktır.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Congresium Ankara (ATO)
Ankara / Çankaya / SÖĞÜTÖZÜ
Söğütözü Cad. No:1/A