Transist2014 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı

Zirve / Diğer

19 Aralık 2014, Cuma - 20 Aralık 2014, Cumartesi

09:00 - 17:00

Ücretsiz

0212 372 28 97

heyardim@iett.gov.tr

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Kent içi toplu ulaşım hizmetlerinin lider kuruluşu İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, kurulduğu günden bugüne kadar merkezinde ‘insan’ olan değerleri ile Türkiye’de pek çok ilke imza atmıştır.

Ulaşım sektöründe otorite kurum ve kuruluşların temsilcilerini bir araya getirip, deneyim ve fikirlerin paylaşılacağı bir platform olan TRANSİST, bu yıl da sempozyum, fuar, çalıştaylar, kişisel gelişim eğitimleri ve çeşitli etkinliklerle 19 – 20 Aralık Aralık 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Transist 2014 7.Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı “Ulaşım sektöründeki bilgi paylaşımının sağlanması”, “Teknolojilerin ve yeniliklerin yakından takip edilmesi”, “Toplu ulaşım kültürünün oluşturulması”, “Kent içi toplu taşıma standartlarının belirlenmesi ve geliştirilmesi”, “Ulaşımda altyapı ve konfor koşullarının iyileştirilmesi”, “Kent içi toplu ulaşım ile ilgili yasal düzenleme ihtiyaçlarının tespit edilmesi” gibi daha birçok önemli konuda yenilikçi ve süründürülebilir çözümler üretmek amacıyla düzenlenmektedir.

Toplu ulaşımda organizasyon ve işletmeden, yeni araç teknolojilerine, enerji yönetim modellerinden araç takip ve navigasyon sistemlerine kadar ulaşım ile ilgili birçok konu ana tema olan “4S Smart (Akıllı), Safety (Güvenlik), Simplicity (Kolaylık), Sustainability (Sürdürülebilirlik)” çerçevesinde ele alınacaktır.

Ana teması 4S olarak düzenleyeceğimiz Transist 2014 7.Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’na ulaşım sektörünün öncü firmalarının da katılımıyla 6 binin üzerinde katılımcı bekliyoruz.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
İstanbul Kongre Merkezi
İstanbul / Şişli / HARBİYE
Taşkışla Cad.
Etkinlik Konuları