Theta Healing DNA2 Basic (Temel 1. Seviye) Uluslararası Uygulayıcılık Eğitimi

Eğitim / Kişisel Gelişim

27 Kasım 2015, Cuma - 29 Kasım 2015, Pazar

18:00 - 19:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

THETA ŞİFASI (THETA HEALİNG TEKNİĞİ) NEDİR?
Bu teknik Yaratıcı ile bağlantı kurularak kendinizin ve diğer insanların hoşnut olmadığı gerçeği değiştirmeyi amaçlar. Teta durumundayken yeni bir gerçek yaratılır ve bu şimdiki gerçeğe uygulanır. Yani Teta, yaratmakla ilgilidir. Yaratıcı ile birlikte çok etkili değişimler yapılır. Birlikte yaratırken herşey mümkündür. Bu çalışma gelişme ile ilgilidir; kendi gelişmeniz içindir. Size şimdi faydası olan yeni bir kalıp , istenilirse ilerde tekrar değiştirebilir. Her bireyin kalıbı ayrıdır. Şu anda yaşadığınız hayatın sahip olduğunuz olumlu yada olumsuz inanç ve duyguların ürünü olduğunu biliyor musunuz? 

Yaşamınızda farkında olarak kuvvetlendirdiğiniz, en çok yöneldiğiniz Olaylar ve deneyimler hayatınızı şekillendirmekte, kısıtladıklarınız ise yaşamınızda engel ve blokajlar olarak kendini göstermektedir. Bunun sebebi, bizi biz yapan inanç ve duygularımızın %88′inin bilinçaltında depolanıyor olması; sadece ve sadece %12′inin bilincimiz dahilinde olmasıdır. Yaşamınızda engel ve blokajlara sebep olan duygu ve inançlarınızı değiştirdiğinizde, yaşamınızın her yanında bolluk enerjisini deneyimlersiniz. Theta Şifa Tekniği ile farkında olmadığınız, sizi sınırlayan inanç ve duyguları fark edebilir ve yaşamınızda bilinçli olarak bolluğu yaratabilirsiniz. Theta, derin ve güçlü meditasyon ve dualarla evrendeki yaşam enerjisini kullanarak; bilinçaltı ve bilincinizdeki kısıtlanmış inançları değiştirebileceğiniz, vücudunuz içinde neler olduğunu görebileceğiniz, fiziksel ve duygusal duygular nasıl performe ettiğini izleyebileceğiniz, her türlü öğretilerin yükleyebileceğiniz, hayatınızda arzuladığınız her ne var ise yaratabileceğiniz bir yöntemdir. İnanılmaz derece güçlü, öğrenmesi kolay, çok yönlü bir tekniktir.

ThetaHealing® Terapisti olmak için her hangi bir şart aranmaz. İsteyen herkes ThetaHealing® Basic DNA (Temel Seviye) eğitimini alarak terapilerine başlayabilir.

Eğitim aldığınız zaman kendinizin ve başkalarının bilinçaltında çalışma yapabilirsiniz. İstediğiniz her konuda kök inançları bularak, olumsuz kodlamaları kökten değiştirebilirsiniz. Anlık rahatlamadan çok değişim ömür boyu sürer.

Eğitmen: Nalan Cebe 
EğitimSüresi: 2.5 gün

Ayrıntılı Bilgi ve Rezervasyon için ;
Tel: 0(232) 463 63 53 
Adres: Kültür Mah. 1438 Sok. No:5 Kat:2 D: 21 Alsancak/İZMİR

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Duru Yaşam Merkezi
İzmir / Konak / ALSANCAK
Kültür Mah. 1438 Sok. No:5 D:21