Taze İtalyan Makarnaları Ve Sosları

Eğitim / Atölye Çalışması

6 Aralık 2015, Pazar

15:00 - 18:00

Ücretsiz

Etkinlik Detayları

Makarnanın hamurunu siz yapıyorsunuz!... İtalyan mutfağının dolgulu-dolgusuz lezzetli taze makarnaları, makarna hamurunun hazırlanması ile başlıyor ve kesme, katlama sekillerinin (Ravyoli, Tortellini, Tagliatelle) teknikleriyle birlikte uygulanmasi ile devam ediyor.

Hamurlar yapılıp, kesildikten ve makarnalar son şeklini aldıktan sonra ortaya çıkanlara inanamayacaksınız. Ve canınız ne zaman taze makarna çekerse kolları sıvayıp mutfağa girecek ve evinizde hem kendiniz hem de sevdikleriniz için nefis makarnalar ve soslar yapabilir; hatta makarna partileri bile verebilirsiniz.

VE LEZİZ SOSLAR ... 

Makarnalar kesilip şekillendirildikten sonra birbirinden lezzetli 4 temel İtalyan makarna sosun yapımına geçiliyor. Hazırlanan taze makarnalar pişirilip soslarla birleştirilerek tadımlar yapılıp afiyetle yeniyor.

Yeni lezzetler yakalamada yaratıcılığın sınır tanımadığı yaratıcı sos denemeleri kursun en keyifli anları oluyor. Tüm malzeme tarafımızdan sağlanmaktadır. A'dan Z'ye kendi ellerinizle hazırladığınız makarnalarınızı adeta bir İtalyan açık restoran ortamında akşam yemeği olarak yemenin keyfini siz de yaşayın.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Chefsİstanbul
İstanbul / Beyoğlu
Etkinlik Konuları