Tamirane Morning Jazz Sessions (Ücretsiz)

Konser / Canlı Müzik

29 Kasım 2015, Pazar

15:00 - 17:00

Ücretsiz

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Şehrin caz haritasına ve kent hayatına iz bırakmış olan ve özellikle gündüz caz müzik algısının artmasında özgün bir yere sahip olan konser serisi “Morning Jazz Sessions” Kasım ayı programında da birbirinden önemli müzisyenler yer alıyor.

Ücretsiz “Morning Jazz Sessions” konser serileri her Pazar saat 15:00’da yeme – içme eşliğinde kent gezginleri ile müzikseverleri bir araya getiriyor.  Kulağınızda caz, elinizde bir “Jazz Age” kokteyli ve karşınızda asırlık ağaçlar eşliğinde keyifli bir Pazar günü için mutlaka uğrayın!

08 Kasım 2015 – Pazar “Morning Jazz Sessions” 

Saat : 15:00 (Ücretsiz Etkinlik)

Hediye Güven Quartet

(vokal, gitar, bas gitar, davul)

Tamirane’nin klasikleşmiş serisi  “Morning Jazz Sessions” Kasım ayına bomba gibi giriyor. Pop, caz, alternatif pop tarzında hazırladığı “Yengeç” albümü ile müzik dünyasına yeni bir soluk getiren Hediye Güven 8 Kasım Pazar sabah sabah Tamirane’de.

15 Kasım 2015 – Pazar “Morning Jazz Sessions” 

Saat : 15:00 (Ücretsiz Etkinlik)

Bora Çeliker Trio

(vokal/gitar, kontrbas, davul)

Üçlü bu konserde, Bora Çeliker'in 2013'te yayımlanan Borabook isimli ilk albümü ve geçtiğimiz Ekim ayında kaydedilen ve henüz yayımlanmamış ikinci albümünden bestelerinin yanı sıra, Irving Berlin, Cole Porter, Rodgers & Hart, Jimmie Van Heusen gibi şarkı yazarlarının bestelediği bir kaç vokalli caz standard'ı ve bossa-nova yorumuna da yer verecek. Modern, Mainstream, Hard Bop, Free Jazz gibi akımlardan beslenen üçlünün performansları dinamik ve yüksek tansiyonlu icralardan, içe dönük, ağır ballad'lara uzanan bir çeşitlilik içeriyor, kaçırmayın.

22 Kasım 2015 – Pazar “Morning Jazz Sessions”

Saat : 15:00 (Ücretsiz Etkinlik)

Ediz Hafızoğlu “Nazdrave”

(trombon, elektrik gitar, bas gitar, saksafon, davul)

Farklı tarz müziklerle adından söz ettiren “Nazdrave” Ediz Hafızoğlu, 22 Kasım'da Tamirane'de!

Bugüne kadar başta caz olmak üzere, rock’n roll’dan metal müziğe, deneysel müziklerden Balkan müziğine kadar pek çok tarzda çok sayıda müzisyene eşlik eden Ediz Hafızoğlu, bu defa kendi şarkılarıyla karşınızda. “Nazdrave”; Hafızoğlu’nun kendisini de müziğini de belli kalıplarla sınırlamadan, beraber çalıştığı müzisyenler için yazdığı parçalardan oluşuyor ve haliyle çok farklı türleri de bir araya getiriyor. 

Sahnelerde ve müzikle yaşayan bir davulcunun müzikal yolculuğuna tanıklık etmek istiyorsanız, buyrun Nazdrave!...

29 Kasım 2015 – Pazar “Morning Jazz Sessions” 

Saat : 15:00 (Ücretsiz Etkinlik)

Emre Kayhan Quintet

(trombon, tenor saksafon, gitar, kontrbas, davul)

Kendi enstrümanları üzerinde Türkiye’deki yetkin caz sanatçıları; Emre Kayhan, Çağdaş Oruç, Cem Tuncer, Baran Say ve Deniz Dündar’dan oluşan grup Türk caz sahnesi takipçilerinin büyük beğenisini toplayan projeleri ile Tamirane’de. “Morning Jazz Sessions” Kasım ayı son konserinde hard-bop dönemi caz standartlarından ve Emre Kayhan ve Cem Tuncer’in bestelerinden oluşan bir repertuarlar sizi bekliyor!

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Tamirane - Uniq İstanbul
İstanbul / Şişli / MASLAK
Ayazağa Caddesi No:4C/109 Maslak Sarıyer Istanbul
Etkinlik Konuları