Sosyal Medya ve Kariyer Semineri

Seminer / Kariyer

18 Nisan 2015, Cumartesi

13:00 - 15:00

Ücretsiz

0 506 985 28 86

info@simvakfi.org

Facebook

Katılım Formu

Etkinlik Detayları

Sosyal medyanın bize getirdikleri sonuçları neler?

Hayatımıza giren dijital gelişimler ve ürünler ile hayatımızın işlevselliği de evrim geçirdi denilebilir. Tüm bu gelişmeler ışığında sosyal medya & İnternernetin hayatımıza nasıl yansıdığını ve bu yansımanın hayatımıza ne gibi pozitif ve negatif değerler kattığını konuşacağız.

Sosyal medya iş hayatında nasıl kullanılmalı?

Sosyal medya artık sadece özel hayatımıza değil, aynı zamanda iş hayatımızda da önemli bir yer tutmaktadır. İnterneti iş hayatımızda ve gelecek kariyerimizde nasıl kullanmalıyız?

Kendinizi nasıl geliştirmelisiniz?

Bir şeyleri değiştirmek istiyor isek; bu değişime kendimizden başlamalı ve ilk kıvılcımı biz kendi içimizde çıkarmalıyız. Unutulmamalıdır ki; aydınlanma, gelişmemişlikten kurtulmaktır. Kişisel gelişiminizin hangi yönde seyretmesini istersiniz? Pozitif yönde geliştirmek üzerine konuşalım mı?

İş hayatında başarılı olmak için nasıl bir yol izlemelisiniz?

İş hayatına nasıl atılacağınızı bilmiyor musunuz? Nereden başlamalıyım diye kendinize soruyor musunuz? Başlamış ama yarıda kalmış bir iş hayatınız mı var? Yoksa siz henüz başlayamadınız mı? Yoksa başladı, ancak istikrarı ve başarıyı yakalayamadınız mı? O halde sizinle mutlaka konuşmalıyız. Size balık tutmuyoruz, ancak balık tutmayı öğretiyoruz. 

Kayıt linki: http://goo.gl/forms/JJZu12hMVC

Bu etkinliğin süresi geçmiş
İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü Kampüsü
İstanbul / Fatih / EMİNÖNÜ
Ragıp Gümüşpala Caddesi No: 84 34378 Eminönü - İSTANBUL
Etkinlik Konuları
Keramettin El
Medya ve İletişim
Siraceddin El
Tasarımcı, Eğitmen