SeS Düzenleri Tonmaister Hafta İçi & Hafta sonu

Eğitim / Diğer

1 Haziran 2015, Pazartesi - 17 Eylül 2015, Perşembe

19:00 - 22:00

Ücretli

05554567003

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Kısa zamanda yoğunlaştırılmış Pratik bir eğitim almak istiyorsanız, Ses Düzenleri iş tabanlı eğitim programı sizin için en uygun programdır. Haftada 12 saat ağırlığında uygulamalı 4 tam unite dersiyle Galatasaray ITM size mesleğinize panaromik bir bakış açısı kazandıracak. ( Cumartesi Pazar 13-19 saatleri arasında) (pazartesi,salı,çarşamba,perşembe  19-22 saatleri arasında)Ses düzenleri eğitimi, akustik, studyo mühendisliği, konser sistemleri ve müzik üretimi ile ilgili ileri teknikleri kapsar. Teknik personelin, işlerinden ayrılmak zorunda olmadan eğitim alabilmeleri için özel olarak tasarlanmıştır.

Hızlandırılmış eğitimin sonunda başarılı olan öğrenciler MEB Ses düzenleri/Tonmayster belgesi yanısıra Edexcel sistemine kayıt olup gerekli uygulamaları yapmaları halinde Edexcel (HNQ) 4.seviyede ses kayıt ve mühendisliği sertifikasını almaya hak kazanırlar.

Eğitimin ülke sınırları dahilindeki entegrasyonu Milli Eğitim Bakanlığı, uluslar arası sertifika ve akreditasyon düzenlemeleri “APRS” Meslek standartları kurumununda onayladığı “Edexcel” aracılığı ile yapılmıştır

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Galatasaray İTM
İstanbul / Şişli / 19.May
19 Mayıs Cd. Tayyareci Cemal Sk. Asuğman Apt. No:28
Etkinlik Konuları