Rock Off Festival

Festival / Müzik

31 Temmuz 2015, Cuma - 2 Ağustos 2015, Pazar

17:00 - 15:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Heavy metal ve rockseverlerin heyecanla beklediği festival "Rock Off"; bu sene kamp yapma imkanı da sunarak 1-2 Ağustos'ta Cosmos'ta gerçekleşiyor.

Rock Off Festival'de 2'li ve 4'lü Rockers United biletleri satışta! Hemen arkadaşlarınla biletini al, rock müzik coşkusunu hep beraber yaşa!

Heavy metal ve rockseverlerin heyecanla beklediği festivalin bu yılki ana grupları Korn, Apocalyptica, Behemoth, Gojira ve My Dying Bride! 

İlki geçen sene Freebird Agency tarafından düzenlenen ve binlerce heavy metal ve rockseveri buluşturan Rock Off, ikinci yılında herkesi Kilyos Cosmos'ta "Rock Tatili"ne davet ediyor. Bu seneden itibaren Freebird Agency ve Pozitif Live işbirliğiyle yoluna devam edecek olan Rock Off, çok daha güçlü bir içerik ve kadro ile 1-2 Ağustos tarihlerinde tüm rock ve heavy metal hayranlarını yeniden bir araya getirmeye hazırlanıyor. Kilyos'ta gerçekleşecek, deniz ve kamp yapabilme imkanı da sunacak olan "Rock Off", iki gün boyunca Korn, Apocalyptica, Gojira, Behemoth, My Dying Bride, Soulfly, Korpiklaani, Unleashed, Annihliator, Dark Tranquility, Murat İlkan, Black Tooth gibi çok sayıda yerli ve yabancı rock grubunu müzikseverlerle buluşturacak. 

İki gün sürecek Rock Off’un birinci gününde Korn, Gojira, Soulfly, Unleashed, Korpiklaani ve yerli isimler yer alırken, ikinci gün Apocalyptica, Behemoth, My Dying Bride, Dark Tranquillity ve Annihilator sahne alacak. Festivalde, ana sahnede yer alacak performansların yanı sıra; Dragon's Den çadırında çeşitli söyleşiler, akustik performanslar ve sahne alacak gruplarla imza seansları da gerçekleştirilecek.

- Festival alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabidir.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.
- Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik mekanına alınmayacaktır.
-15 yaş altı bilet sahiplerine, bilet sahibi ebeveynlerinin refakat etmesi gerekmektedir.
- Kamp bileti alan 15 yaş altı bilet sahiplerine Kamp bileti sahibi ebeveynlerinin refakat etmesi gerekmektedir.
- Denize girişler kontrollü ve belli saat aralıklarında verilecektir.
- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.
- Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Cosmos
İstanbul / Sarıyer
Demirciköy Mevki, Kilyos Yolu
Etkinlik Konuları