Nebahat Karyağdı ''Yeni Bir...' Resim Sergisi

Sergi / Resim

26 Mayıs 2016, Perşembe - 12 Haziran 2016, Pazar

18:00 - 18:30

Ücretsiz

0212 327 3499

info@galerieksen.com

Facebook

Etkinlik Detayları

Günümüzde savaşlar, göçler, ötekileştirme, cinsel kimliklere açılan savaşlar, küresel ısınma, ekonomik kriz gibi pek çok sorunla evrendeki mesaisine devam eden dünya için büyük bir kaostan söz edebiliriz.

Peki, tüm bu kaosun ortasındaki insanlık için "yeni bir..." umuttan da bahsedebilir miyiz diye düşünen sanatçı Nebahat Karyağdı, “Yeni Bir…” isimli sergisinde zıtlıkların birlikteliğine övgü taşıyan imgeleriyle, iyi, kötü, mutluluk, kaos, özgürlük, umut, başlangıç ve aşk gibi değerlere övgü ile yaklaşılırken yabancılaşma, tutsaklık, baskı, ötekileştirme kavramlarını sorguluyor. Sergi , 26 Mayıs'ta Balat'ın tarihi dokusunda açılıyor.Son bir yıl içinde yaptığı yağlıboya ve akrilik çalışmalarında Karyağdı, popüler kültür ikonlarını bu değerler ışığında yargılıyor ve kendi imgelerini yeni bir dille ortaya koyuyor.

Coşkulu renkler ve cesur fırça darbeleriyle tanınan sanatçı yeni resimleri ile dünyadaki tüm olumsuzluklara rağmen hayata umutla bakarken izleyicilerini kendisine ve sanatına eşlik etmeye davet ediyor.Sergi 12 Haziran'a kadar Galeri Eksen Balat'ta gezilebilir.

Galeri Eksen Balat Art & Artist House
Ayan Caddesi No:32 Balat / İstanbul 
0212 327 3499
info@galerieksen.com
www.galerieksen.com

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Galeri Eksen Balat Art & Artist House
İstanbul / Fatih / BALAT
Ayan Caddesi No:32 Balat / İstanbul
Etkinlik Konuları