Management Study in Engineering 2014

Eğitim / Bilişim

28 Kasım 2014, Cuma - 30 Kasım 2014, Pazar

10:00 - 18:00

Ücretli

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Nasıl yönetici olacağım sorusuna cevap bulmaya hazır mısın?

Lise öğrencisinden üniversite son sınıf öğrencisine kadar çoğu insanın hayallerini süsleyen yöneticilik pozisyonuna giden yolda karşılaşabileceğin her şey bu organizasyonda! Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü’nün bu sene 4. sünü düzenleyeceği Management Study in Engineering 28-29-30 Kasım’da. Learn and Lead on the Shore of Bosphorus sloganıyla yola çıkan MSE’ye 3 gün boyunca katılmak üst düzey yönetici olma yolundaki tüm sorularına cevap olacak.

MSE 3 gün boyunca belirlenmiş konular üzerinde eğitimler, vaka çalışmaları, mülakat simülasyonları ve üst düzey yöneticilerin gerçekleştireceği söyleşiyi içermektedir.

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü olarak bu sene 4. sünü düzenleyeceğimiz Management Study in Engineering '28-28-30 Kasım' tarihlerinde bir kez daha Boğaziçi Üniversitesi'nde Türkiye'nin dört bir yanından gelecek öğrenci ve genç mezunları buluşturmaya hazırlanıyor.

'Learn and Lead on the Shore of Bosphorus' sloganıyla yola çıkan MSE 3 gün boyunca belirlenmiş konular üzerinde eğitimler, vaka çalışmaları, mülakat simülasyonları ve üst düzey yöneticilerin gerçekleştireceği söyleşiyi içermektedir.

Organizasyonda, Türkiye'nin dört bir yanındaki mühendislik öğrencilerinin bir araya toplanıp fikir alış verişinde bulunmaları, mühendislerin yönetim alanındaki rolleri hakkında fikir sahibi olmaları ve yönetimsel deneyimler edinmeleri amaçlanmakla birlikte kültürel ve akademik açıdan kaynaşmaları için Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsünde verilecek seminerlerin yanı sıra İstanbul'un en seçkin mekanlarında ayarlanacak gece eğlenceleri sayesinde unutulmaz bir organizasyon geçireceksiniz.

Katılım ücretleri konaklama ve yemek masraflarını da içermektedir ayrıca organizasyon sonunda katılımcılara 'sertifika' verilecektir. 

Geçmiş yıllarda elde ettiğimiz harika deneyimlerle bu sene de Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü olarak sizleri bu üst düzey organizasyonumuza bekliyoruz.

MSE’14 Katılım Ücretler :

  • Boğaziçi Üniversitesi Öğrencisi : 25 TL
  • Dışarıdan 3 Günlük: 50 TL
  • Dışarıdan 1 Günlük: 20 TL
  • Konaklamalı ( 3 gece ) : 150 TL
Bu etkinliğin süresi geçmiş
Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi
İstanbul / Beşiktaş / BEBEK
Etiler Mah. Cengiz Topel Cad. No:2 (Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü)
Etkinlik Konuları