Kylie Minogue İstanbul Konseri

Konser / Pop

15 Haziran 2015, Pazartesi

19:00 - 21:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Üzgünüz, Etkinlik İptal Olmuştur :(

Kylie Minogue İstanbul biletleri satışta! Dünyaca ünlü pop sanatçısı KüçükÇiftlik Park'ta muhteşem bir konser için geliyor! En son Kuruçeşme Arena'da verdiği konserle İstanbullu hayranlarını büyüleyen Avusturalyalı sanatçı bir kez daha yeri yerinden oynatacak! Sen de orada olmak ve bu unutulmaz konserin tadını doyasıya çıkarmak istiyorsan Kylie İstanbul konseri biletini Ticketbis'ten tükenmeden satın al!

Kylie Minogue ya da kısaca Kylie hiç şüphesiz kadın pop sanatçısı diyince akla ilk gelen isimlerden bir tanesi. Yıllardır pop müziğin zirvesindeki yerinden hiç inmeyen sanatçı hem sesi hem seksiliği ile izleyenleri büyülüyor. 2014 Eylül'de başladığı turne ile 33 Avrupa ülkesinde vereceği konser takviminde Türkiye de var. Evet yanlış duymadın, Kylie Minogue Kiss Me Once Tour kapsamında 16 Haziran'da İstanbul Küçük Çiftlik Park'ta! Neighbours'un küçük Charlene Robinson'u bugün dünyanın en çok sevilen pop şarkıcılarından bir tanesi. 'Can't Get You Out of My Mind'ın yaratıcısı Kylie senin de favori sanatçılarından bir tanesiyse 2015 senin şanslı yılın! Kylie Minogue İstanbul biletlerini buradan güvenle satın alabilirsin. 

Kiss Me Once Tour'un dünya çapındaki başarısı Kylie'nin hala genç yeteneklere taş çıkardığı gözlerden kaçmadı. Yılların tecrübesinin bir yansıması olan sahne performansı, göz alıcı güzelliği ve muhteşem sesi ile dolu dolu bir Kylie Minogue konseri seni bekliyor. 1980'lerin başında 'The Loco-Motion' ile başlayan müzik serüveni boyunca zirveden hiç inmeyeni pop müziğin belirleyici isimlerinden Kylie bugün dünya çapında 68 milyondan fazla albüm sattı, sayısız ödüller kazandı ve müzik dünyasına adını altın harflerle yazdırdı. Kylie Minogue konser biletlerini buradan şimdi satın al Santa Baby, I Should Be So Lucky, Sexercise, Better the Devil, 2 Hearts, Kiss Me Once ve sayamadığımız daha pekçok Kylie hitini onunla birlikte söyle!

Bu etkinliğin süresi geçmiş
KüçükÇiftlik Park
İstanbul / Beşiktaş / MAÇKA
Kadırgalar Caddesi
Etkinlik Konuları