KUMPASS - İzmir'in İlk Evden Kaçış Oyunu

Yarışma / Kültürel

1 Ocak 2015, Perşembe - 31 Ağustos 2016, Çarşamba

09:30 - 00:00

Ücretli

0232 4220207

Facebook

Etkinlik Detayları

Bir çoğumuz internet üzerinden odadan kaçış oyunları oynamıştır. Bir evin içinde kilitlisiniz ve eve girdiğiniz anda kendinizi farklı bir ortamda buluyorsunuz. Evin içindeki her şeye dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü şifre her yerde olabilir. Sanal dünyada yaygınlaşan bu oyunlar son yıllarda gerçeğe dönüştü ve dünya genelinde yeni bir eğlence anlayışı doğdu. Evden kaçış oyunları (Excape Room Game) özellikle Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerinde insanlar için en önemli eğlence anlayışı haline gelmeye başladı.
 
Dünya’da ünlenen bu konseptlerden biri olan KUMPASS tamamen İzmir markası olarak Alsancak’ta açıldı. İkinci Kordon’da Tavacı Recep Usta’nın yanında açılan KUMPASS, kısa zamanda İzmir’liler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. KUMPASS markasıyla İzmir’lilerin eğlence anlayışını değiştirmeyi amaçlayan oyunda, en az 2, en çok 5 kişilik bir grup olmanız gerekiyor. Grup olarak evdeki şifreleri bulup, evden çıkmaya çalışıyorsunuz. Evin içerisinde kendinizi bir filmin kahramanı veya bir kitabın karakteri gibi hissedeceksiniz. Oyunu tamamlamak için bir saat süreniz olduğu için, her dakika sizin için çok önemli olacak ve zamanınız azaldıkça heyecan daha da artacak.

Görsel hafıza ve zeka üzerine yoğunlaşan KUMPASS, bireysel gruplara ve şirketlere hizmet vermeye başladı. Şirketlerin, personellerine yönelik olarak takım çalışması, ekip ruhu ve liderlik vasıflarının ölçümünde kullandıkları yöntemle, personel kişilik envanter çalışmaları da yapılıyor.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
KUMPASS
İzmir / Konak / ALSANCAK
Cumhuriyet Bulvarı No:371 ( Tavacı Recep Usta'nın arka kapısının yanı)
Etkinlik Konuları