Kozmik Şifa Enerjisiyle Çakra Dengeleme ve Aura Güçlendirme Eğitimi

Eğitim / Kişisel Gelişim

2 Ekim 2016, Pazar

13:00 - 17:00

Ücretli

02324636353

Facebook

Etkinlik Detayları

Çakralar, insan bedeninin işlevini tam olarak yerine getirmesini sağlayan endokrin sistemiyle - iç salgı bezleriyle - ve sinir sistemiyle ilişkilidir. Endokrin sistemi; hormon üretilmesini ve salgılanmasını sağlayarak, bedenin büyüme, gelişme ve üreme ile ilgili tüm faaliyetlerinin aksamadan yürütülmesini sağlar. Yaşam için hormonlar arası dengeyi oluşturur. 

Bu nedenle, bir veya birkaç çakradaki bedeni besleyen enerji akımının kısıtlanması sonucu oluşan tıkanıklıklar ve dengesizlikler bütün çakra sistemini etkiler. 
Çakralarda oluşan tıkanıklıkların ve dengesizliklerin nedenine gelince; çakralar, enerji sistemi içinde, korku, öfke, endişe gibi olumsuz duygulardan ve çevre baskısından ya da desteklenme ihtiyacından doğan engellere karşı duyarlıdırlar. Genelde yaşam süreci içinde, çevredeki insanların desteğine ya da onayına fazlasıyla ihtiyaç duyulduğunda, bu ortamı oluşturabilmek ve uyum sağlayabilmek için kişi kendi yaşantısından özveride bulunabilir. Yaşam tarzını değiştirebilir. Özünde hissettiği düşünce ve duygularını, çevreyle örtüşmediği için bastırabilir. Bu durum, kaçınılmaz olarak çakra ya da çakraların enerjisinin engellenmesine neden olur.

Sonuçta, yaşam enerjisi zayıflar ve zayıflayan yaşam enerjisi de enerji bedenlerine gerektiği gibi akamaz. Bu dengesizlikler kalıcı duruma geldiklerinde yani çakralar düzgün çalışmadıkları zaman da, beden, sağlığını devam ettirmekte zorlanır. 

“Çakraları açık veya kapalı” diye bir ifade kullanmak pek doğru olmaz. Önemli olan çakralardaki enerjinin dengede olmasıdır. Günlük hayatımızda, her bir çakrayı mükemmel bir şekilde dengelemek olanaksızmış gibi görünse de, hedef, mükemmellikten ziyade, her çakradan yayılan enerjinin farkına varmaktır. 
Farkındalık ise, kişinin kendisini kayıtsız şartsız olduğu gibi kabullenmesiyle oluşur. Kayıtsız şartsız kabullenebilmek de büyük oranda dürüstlük ve cesaret gerektirir. Dürüstlük; kendimizi, tüm fiziksel ve ruhsal özelliklerimizle, yaptıklarımızla ve yapamadıklarımızla, korkularımız ve kaygılarımızla bir bütün olarak görebilmek, cesaret ise; bu gördüklerimizle yüzleşebilmek ve bunları dönüştürebilmektir. 

Çakraların varlığını bilmek ve enerjisel etkilerini anlamak, yaşamımızın her anında, kendi varlığımızda uyumlu ve sağlıklı bir bütünlük yaratmak açısından son derece önemlidir. 

Çakra sisteminin farkına varan bir kişi, bilinçli olarak kendinde hem fiziksel, hem de ruhsal yönden denge sağlar. Yaşamını daha bilinçli olarak yönlendirebilir, kendi hakkında en hayırlı olan kararları verebilir ve karşısına çıkan fırsatları değerlendirebilir. 

ÇAKRA VE ENERJİ DENGELEME SEANSLARININ FAYDALARI NELERDİR?

Dengede kalmak bizi sağlığa, huzura, bolluğa, sevgiye ve ışığa götürür. Bu sebeple, çakralarımızın da etkiledikleri fiziksel ve spiritüel – manevi noktaları dengede tutmak çok önemlidir. Çakra dengeleme, çakraların birbirine uyumlu olarak çalışabilmesine yardımcı olan bir yöntemdir. Son derece etkili ve rahatlatıcı bir uygulamadır. Fiziksel, duygusal ve zihinsel bedenin tamamında çalışmak mümkündür.

Zihinsel ve duygusal iyileştirmede kullanılabilir. Beynin sol ve sağ yarılarını dengeleyerek, barış ve uyum duygusu getirir. Özellikle ilişki problemlerinin iyileştirilmesinde kullanışlıdır. Sinir, korku, depresyon, kızgınlık, kendini kötü hissetme gibi her tür zihinsel/duygusal problemlerde kullanılabilir.

• Günlük yaşamın getirdiği stres ve huzursuzluk duygularını azaltır.
• Kabullenme ve teslimiyet duygularını geliştirir.
• Fiziksel bedendeki ağrı ve şikayetlerde etkilidir.
• Tamamlayıcı ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirici bir alternatif tedavi yöntemi

AURA TEMİZLEMEK NEDEN ÖNEMLİDİR?

Bütün hastalıklar önce aurada başlar daha sonra fizik bedene ulaşır.Auranızı güçlü tutar ve korursanız hastalıkları kaynağından yok edersiniz. Her oluş düşüncede başlar, sonra eyleme dönüşür. Siz mutlu ve neşeli iseniz auranızın rengide mutluluk renklerindedir. Buda zihinsel,ruhsal ve fizik bedeninize yansır. Aurası zayıflamış biri hastalıklara ve dışarıdan gelebilecek negatifliklere açık bir durumdadır.Auranız ne kadar temiz olursa dıştan gelen negatif etkilerden o kadar korunursunuz.

Auramızı temizlemenin faydaları:
• Ruhsal ve fiziksel enerji, 
• Düşünsel formlarda ki negatifliklerin serbest bırakılması, 
• Daha iyi hissetme ve mutluluk, 
• Negatif dış etmenlerden korunma

KOZMİK ENERJİ TERAPİSTİ
SEMRA GÜR YALÇIN

Katılım ücreti: 75TL. dir.
Katılımcıların ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi için iletişim: 0 232 463 63 53 - 0551 588 63 53
1438 sok. No:5 D:21 Alsancak -İZMİR

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Duru Yaşam Merkezi
İzmir / Konak / ALSANCAK
Kültür Mah. 1438 Sok. No:5 D:21
Etkinlik Konuları