Kesmeşeker / Cenk Taner - Adana Konseri

Konser / Rock

4 Aralık 2015, Cuma

22:00 - 03:00

Ücretli

05302410711

atlantikorg@gmail.com

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Efsane rock grubu Kesmeşeker Adana'da..

Türk rock müziği tarihinde ve gelişiminde önemli katkıları olan Kesmeşeker, halen Cenk Taner önderliğinde mütevazi ve kaliteli müzik yaşamına "dipten ve derinden" ilerleyerek devam etmektedir.

http://www.kesmeseker.org/
https://www.facebook.com/kesmeseker.org
https://www.facebook.com/cenktaner.org

Kesmeşeker, alternatif nitelikli şarkıları bulunan ilk önemli müzik gruplarındandır. 1990'ların başında İstanbul Kadıköy'de kurulmuştur.

Radical Noise, Pis 7'li gibi grupların yanı sıra Demirhan Baylan'ın kurucusu olduğu Hush isimli grupların da dahil olduğu bir deneyiş olan 'Kadıköy Sound'un yaratıcı müzik ekibidir.

2011 yılında 1 yıl gecikmeyle de olsa 20. yılını kutlayan grup başta; Kadıköy Karga Bar olmak üzere Kadıköy ve Beyoğlu'nda ve İstanbul dışında bir dizi konser vermiş olup dinleyicisi olan 'uçsuz bucaksız azınlık'a selam etmişlerdir.

"Tek sabiti Cenk Taner olan değişken organizma"dır.

Grup ilk çıkışını "Gerçekten Özleyince" adlı şarkıları ile yapmıştır. Kendilerinden sonra gelen birçok müzik topluluğuna ilham vermiştir.

Grup 8 albüme sahiptir. Bunların yanında grubun tek sabiti olan Cenk Taner'in de iki solo albümü vardır (izin vermedi yalnızlık ve yoldan çıkmış şarkılar).

Grubun solisti, söz yazarı, bestecisi Cenk Taner grubun kaderinin ilk albüm ismiyle müsemma gittiğini açıklamıştır: 'Dipten ve Derinden'

Ayrıca dinleyicisiyle özel bağı pek az müzik ekibine kısmet olacak niteliktedir. Cenk Taner'in dediği gibi: 'Uçsuz bucaksız azınlıktır ki onlar; kaç değil, kimdir?'


Atlantik Organizasyon

Kapı Açılış - 22:00

Bilgi & Rezervasyon : 
(0322) 453 93 93
(0530) 241 07 11

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Cazara Bar
Adana / Seyhan / ZİYAPAŞA
Kurtuluş Mh. Ziyapasa Blv. Şinasi Efendi Cd.
Etkinlik Konuları