Kampüs Gelişim Günleri'15

Seminer / Kariyer

2 Mart 2015, Pazartesi - 4 Mart 2015, Çarşamba

10:30 - 20:00

Ücretsiz

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

2-3-4 Mart’ta ODTÜ Kültür Kongre Merkezi’nde IEEE ODTÜ tarafından 9.su düzenlenecek olan Kampüs Gelişim Günleri Türkiye’de öğrenci toplulukları bazında, kariyer ve teknoloji alanında yapılan en köklü etkinliklerden bir tanesidir. 3 gün boyunca paralel oturum ve çalıştaylarla öğrencilerin gelecek planlarına ve gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan ve alanında uzman konuşmacıların güncel konuları işlediği etkinlikte bu sene girişimcilik, gıda, elektronik, kimya, finans otomotiv, tasarım, kişisel gelişim, eğitim, bilişim, savunma sanayi, enerji, pazarlama ve daha birçok konu işlenecektir. Sektöründe lider birçok şirketin katılacağı etkinlikte birçok şirket ve kurumun CEO ve Kurucuları da KGG’de olacaktır.

Bu sene fuaye alanıyla da fark yaratmayı amaçlayan etkinlikte hepimizin küçüklükten bu yana gelişmesinde büyük katkısı olan LEGO, özel alanıyla yaratıcılığını göstermek isteyen katılımcıları ağırlayacaktır. Etkinliğin 2. günü (3 Mart’ta) Uluslararası bir etkinliğe de ev sahipliği yapacaktır. Maker harekatı olarak başlayan ve yapılan MakerFaireler ile büyük kitlelere ulaşan oluşumu Türkiye’de duyurmak ve yaymak amacıyla Ankara Mini MakerFaire düzenlenecektir. 30’a yakın projenin sergileneceği etkinlik Ankara’da yaşayanlar için de farklı bir deneyim olacaktır. Bu şekilde büyük yeniliklerin yanında fuaye alanında bulunacak şirket standları ile katılımcılar, şirketler hakkında daha detaylı bilgi alma şansına sahip olacaklar, iş ve staj için başvuru yapabileceklerdir.

Her sene düzenli olarak çıkarılan ve bu sene 38.sinin 5000 tirajlı olarak çıkarılması hedeflenen BİLTEK dergisinin galası da Popular Science Türkiye’nin katkılarıyla etkinlikte olacaktır. Türkiye’de bilim ve teknoloji yayıncılığının konuşulacağı panelde BİLTEK ile ilgili güzel bir gelişme de duyurulacaktır.

Türkiye’nin en büyük öğrenci etkinliklerinden biri olan Kampüs Gelişim Günleri ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak ve bu faydalı etkinliğe kayıt olmak için kampusgelisimgunleri.org sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi
Ankara / Çankaya / ORTADOĞU
ODTÜ Kampüsü, Balgat, Ankara
Etkinlik Konuları