Kadebostany

Konser / Pop

8 Nisan 2015, Çarşamba

21:30 - 22:30

Ücretli

Etkinlik Detayları

Kadebostany, Hayal Kahvesi Ankara’da!

Pop imparatorluğunda yepyeni bir koloni! Kadebostany Cumhuriyeti! Şaka değil, grup üyeleri dünyanın en küçük ve en ilginç ülkesini temsil ettiklerine “kalpten” inanıyorlar.

Ülkenin başkanı aynı zamanda grubun da lideri olan çılgın Kadebostan’dan başkası değil. Onun ülkeyi başarıyla yönetmesinin sırrı ise keman, akordeon, saksofon, gitar ve elbette bir bilgisayardan oluşan ilginç bir formül.

Mental Groove etiketi ile yayınlanan “Songs from Kadebostany” albümü ve özellikle ülkemiz radyolarında da fırtına gibi esen Kazak Rules adlı şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken grubun, bu dinamik müziği enfes bir görsel şölenle süslediğini de söylenebilir.

2013 yılında “Kadebostany” adı ile çıkardıkları “Pop Collection” albümleri ile dinleyicilerini bir kez daha kendilerine hayran bırakan Kadebostany Cumhuriyetinin sakinleri; Montreux Caz Festivali, Berlin Wilde Renate ve Mutek-Meksika gibi bir çok festival ve konser salonunda sahne aldı. Türk radyolarında da sık sık şarkıları çalınan Kadebostany, ikinci albümleri Pop Collection’ın çalışmalarına devam ettikleri vakitlerde, Rock’n Coke 2013’te sahne aldı. Albümlerinin çıkışının akabinde 2014’ün Aralık ayında, Hayal Kahvesi Shining Stars turneleri kapsamında iki gece üst üste sahne aldıkları ve tüm biletleri tükenen Beyoğlu Hayal Kahvesi performanslarında da seyircilere unutulmaz anlar yaşattılar.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Hayal Kahvesi Ankara
Ankara / Merkez
Tepe Prime Eskişehir Devlet Yolu No: 266
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: