İstanbul Blue Night Presents: Paul Van Dyk - Robin Schulz

Festival / Müzik

17 Nisan 2015, Cuma

22:30 - 00:30

Ücretli

Etkinlik Detayları

Bu sene 5.'si düzenlenen "İstanbul Blue Night" festivali, dünyaca ünlü DJ'ler Paul Van Dyk ile Robin Schulz'un katılımıyla 17 Nisan'da garajistanbul'da gerçekleşiyor.

İstanbul Blue Night sunar! DJ Paul Van Dyk ve DJ Robin Schulz ile şehrin en büyük festivaline hazır mısın? Festivalin böylesi sadece İstanbul'da olur!

Bu sene 5.'si düzenlenen ve İstanbul gece hayatı ile sokak hayatının bir araya geldiği olmazları olduran festivali İstanbul Blue Night, sadece İstanbul'da olur! İddialı programı ve birbirinden farklı sahne performanslarıyla uzun süre hafızalardan silinmeyecek festivalde yok yok! Dünyanın en önemli DJ'lerinden DJ Paul Van Dyk ve DJ Robin Schulz'e ev sahipliği yapmaya hazırlanan İstanbul Blue Night; iki efsane DJ ile hayata geçirilecek olan "AM 2 PM" konseptiyle, 17 Nisan 2015 Cuma akşamı, garajistanbul'da müzikseverleri coşturmaya hazırlanıyor!

İstanbul Blue Night; nisan ayının ilk haftası başlayacak ve birbirinden farklı aktiviteler eşliğinde tüm coşkusuyla 17 Nisan'a kadar devam edecek. 17 Nisan'da, dünyanın en önemli iki DJ'i, DJ Paul Van Dyk ile DJ Robin Schulz'u aynı çatı altında buluşturarak eğlenceyi doruğa çıkartacak. Festivalin finaline "AM 2 PM" konsepti ile eğlenceseverlerin karar vereceği kapanış etkinliği de festivale yakışır şekilde olacak.  

Grammy ödülü sahibi, dünyaca ünlü prodüktör/DJ, Music Magazinne dergisine göre "Trance Nation Lideri" Paul Van Dyk ile son dönemde "Prayer in C" remix parçası ile adından sıkça söz ettiren, Mr.Probz'un "Waves" şarkısına yaptığı remix ile Grammy adayı prodüktör/DJ Robin Schulz garajistanbul sahnesinde unutulmaz bir gece yaşatmak için geliyor olacak.

Program
22:00: Kapı Açılış
22:30: Ryan Stephens
23:30: Robin Schulz
01:00: Stefan Dabruck
01:30: Paul Van Dyk

Şehrin merakla beklenen festivali İstanbul Blue Night coşkusuna ortak olmak bu özel geceye davetli!

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Garaj İstanbul
İstanbul / Beyoğlu / İSTİKLAL
Kaymakam Reşat Bey Sokak, İstiklal Caddesi, Tomtom Mahallesi, Galatasaray
Etkinlik Konuları