İş Hukuku Semineri

Seminer / Hukuk

7 Şubat 2016, Pazar

10:00 - 17:00

Ücretli

0 216 347 68 82

info@nuansgroup.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

İş Hukuku Semineri

Tarih : 7 Şubat 2016  Pazar

Saat   :10:00-17.00
Yer     : Hasanpaşa Mah. Kurbağalıdere Cad. Çelebi İş Merkezi  No : 59 / 3 Kat : 2  Kadıköy / İSTANBUL

Ücret : 250 TL (KDV dahil)

Seminer tarihinden en geç 10 gün önce ödeyenler % 20 indirimle 200 TL seminer ücreti ile katılıma hak kazanacaklardır. Aynı şirketten 3 kişi ve üzeri katılım olursa toplamda %20 indirim uygulanır. İndirimlerden birden fazla kategoriye uygun olan katılımcılarımız sadece birini tercih edebileceklerdir.

İçecek ve kurabiye ikramı ücrete dahildir. 

Kontenjan : 30 kişi
Konuşmacı : Müşavir Avukat Güler Önal

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1995 yılında mezun olduktan sonra, İstanbul Barosu bünyesinde Avukatlık Stajını tamamlayarak, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı'nda Hukuk Müşaviri olarak başladığı meslek hayatına, avukatlık bürolarında yönetici avukatlık ve/veya ortak avukat olarak devam etmiş olup, serbest avukat olarak mesleki faaliyetini sürdürmektedir.

Marmara Üniversitesi'nde Kamu Hukuku alanında yüksek lisans çalışmalarına devam ederken, İngiltere Southampton'da bulunan üniversitelerde, deniz hukuku üzerine araştırmalar yapmış, Anadolu Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünde bir dönem süreyle eğitim almıştır. Mesleki bilgilerini geliştirmek ve güncel gelişmeleri takip edebilmek amacıyla, çalışma konularıyla ilgili seminer, panel, sempozyumlara katılmıştır.

Çalışma süresince, ülkemizin saygın kurumları ve şirketlerinin  avukatlığını/hukuk danışmanlığını yapmış, çalıştığı kurum ve şirketlerin yöneticilerine, personellerine hukuki mevzularda eğitim vermiş, yönetim kurulu toplantılarına iştirak etmiş, uluslararası anlaşmalar, kanun, yönetmelik, tüzük ve benzeri mevzuatın hazırlık çalışmalarında hukuki görüş bildirmiş, Danıştay, Yargıtay gibi üst derece yargı organları dahil davaların her aşamasında bulunmuş, duruşmaları takip etmiştir.

Banka, Sigorta, Hastane, İlaç, Teknokent/AR-GE, İnşaat, Tekstil, Turizm, Eğlence-Spor-Rekreasyon, Sinema, Demir Çelik Sanayi, Tersane/Gemi İnşa, Uçuş/Pilot Okulu, Denizyolu - Demiryolu - Karayolu Taşıma, Reklam, Menejerlik vb. alanında faaliyet gösteren yerli ve yabancı kurum, birlik veya şirketlerin, sanatçıların avukatlığını/hukuk danışmanlığını yapmıştır.

Eğitime ve hukukun gelişmesine katkı sağlamak, mesleki tecrübesini, mesleğe yeni başlayan meslektaşlarına aktarabilmek adına, İstanbul Barosu bünyesindeki Komisyonlar aracılığıyla, eğitime ve hukukun gelişmesine katkısı olacak çalışma ve etkinliklerde aktif olarak görev almaktadır.

Seminerin Amacı

Şirketin üst, orta düzey yöneticilerine, departman yöneticilerine, çalışanlarına ya da bireysel katılımcılara bir ticari şirketin yönetim sürecinde karşılaşacakları hukuki  riskler konusunda genel ve uygulamadan örneklerle bilgi  vererek, şirketin  riskleri öngörerek ve gerekli tedbirleri  alarak  yönetim  stratejilerinin belirlenmesine katkıda bulunmak

Seminer İçeriği

İş sözleşmeleri, iş akdi fesih şekilleri, feshe dair belgelerin düzenlenme süreçleri, işe iade davaları, kıdem, ihbar tazminatı, izin, fazla mesai alacak davaları, sulh olma şartları  vb.

Seminer Süresi

1 (bir) gün (saat 10.00 – 17.00)

Kimler Katılmalı?

Şirketlerin yönetici kadrosu, insan kaynakları departman çalışanları, konuya ilgi duyan tüm bireyler, öğrenciler

Başvuru Şekli

İlgili eğitim (İş Hukuku) sayfasından kayıt formunu doldurun ya da info@nuansgroup.com  adresine e-posta ile talebinizi   iletin.  http://www.nuansgroup.com/?pnum=70&pt=%C3%96deme+Hesab%C4%B1m%C4%B1z adresindeki banka hesaplarından birine isim soyisim ve seminer kodu olarak “İHS” kodunu belirterek ödemenizi yapın. Ödeme yapanların katılım hakkı kesinleşir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Nüans Toplantı Salonları
İstanbul / Kadıköy
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: