Ibrahim Maalouf: Red & Black Light İstanbul Konseri

Konser / Caz

23 Nisan 2016, Cumartesi

19:00 - 21:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Trompetin usta ismi Ibrahim Maalouf, "Red & Black Light" albümüyle ilk kez, 23 Nisan'da Volkswagen Arena'da!

Sınırlı sayıda avantajlı biletlerden faydalanmak için kod almanız gerekmektedir. Kod almak için tıklayınız!

Cazdan rock'a birçok farklı müzik türünü eşsiz tekniğiyle yorumlayan trompetin usta ismi İbrahim Maalouf, Pozitif Live deneyimiyle 23 Nisan Cumartesi akşamı özel ışık şovu eşliğinde Volkswagen Arena'da! 

İbrahim Maalouf, bugünün kadınlarına adadığı "Red&Black Light" albümünün turnesi kapsamında sevenleriyle buluşacak. Maalouf, kadınların daha iyi bir dünya için üstlendiği önemli role övgü niteliği taşıyan albümünde, hayatında yer alan kadınların müziğine yansıyan hislerini büyüleyici sesiyle harmanlıyor.

Ibrahim Maalouf: Trompet
Eric Legnini: Klavye
François Delporte: Gitar
Stéphane Galland: Davul

Geleneksel üç sübaplı trompet yerine babası Nassim Maalouf'un icat ettiği çeyrek tonların çalınmasına imkan veren dört sübaplı trompeti çalan Lübnanlı müzisyen, trompetçi Nassim Maalouf’un ve piyanist Nada Maalouf'un oğlu, yazar Amin Maalouf'un yeğeni. 15 yaşında başarıyla seslendirdiği Bach'ın No. 2 Brandenburg Konçertosu'yla müzik kariyerine adım attı. Gérard Boulanger'nin öğrencisi olan İbrahim Maalouf; bugüne dek Elvis Costello, Sylvia Schwartz, Vanessa Paradis, Vincent Delerm ve Sting gibi isimlerle pek çok projeye imza attı.

2007 senesinde kendi başına yayımladığı ilk albümü "Diasporas" ile eşsiz yeteneğini dünyaya duyurdu. 2007'de "Diasporas", 2009'da "Diachronism", 2011'de "Diagnostic", 2012'de "Wind", 2013'te "Dia" ve "Illusions", 2014'te "Au Pays D'Alice…" ve en son 2015 senesinde "Kalthoum" ve "Red & Black Light" albümlerini yayımladı. 2013 yılında yayımladığı "Illusions" albümü ile uzun süre boyunca caz listelerinde 1. sırada yer aldı. Rayonnement Régional de Paris Konservatuvarı'nda klasik müzik öğrencilerine doğaçlama dersleri veren sanatçı, 2010 senesinde "Fransız Caz Ödülleri"'nde "Yılın Enstrümantal Keşfi" ödülünü aldı, 2014 senesinde ise "Fransız Müzik Ödülleri"'nde "En İyi Uluslararası Müzisyen" ödülünü kazandı.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Volkswagen Arena
İstanbul / Sarıyer / SARIYER
UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4