I Am Hardwell United We Are

Konser / Parti

3 Ekim 2015, Cumartesi

16:00 - 19:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Dünyanın 1 numaralı DJ'i Hardwell, yeni şovu "United We Are" dünya turnesi kapsamında 3 Ekim Cumartesi günü 3 saatlik performansı ile İstanbul'da!

İki yıl üst üste dünyanın en iyi DJ'i seçilen, dünyanın en büyük festivallerinde headliner olarak sahne alan Hardwell, dünya çapında biletleri günler öncesinden tükenen onlarca "I Am Hardwell" şovunun ardından "United We Are" ile 3 Ekim'de KüçükÇiftlik Park'ta!

"Spaceman", "Apollo", "Never Say Goodbye", "Young Again" ve yeni şovuna ismini veren "United We Are" gibi şarkıları ve pek çok isimle gerçekleştirdiği ortak çalışmalarıyla milyonlarca hayran kazanan Hardwell, İstanbul'u sallamaya geliyor!

Dünyanın dört bir yanında hayranlarıyla buluşan ve muhteşem performansı, sahne ve görsel şovlarıyla elektronik müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatan dünyanın 1 numarası, "United We Are" turuyla 3 Ekim'de İstanbul'da!

Hardwell'in 3 saatlik performansı ile Türkiye'de elektronik müzik adına unutulmayacak olan şovun biletleri, 3 Ağustos Pazartesi günü saat 11:00'da satışta!
 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
KüçükÇiftlik Park
İstanbul / Beşiktaş / MAÇKA
Kadırgalar Caddesi
Etkinlik Konuları
I am Hardwell
DJ, Elektronik Müzik