"Hayata Dokunuş" Eğitimi

Eğitim / Kişisel Gelişim

19 Mart 2016, Cumartesi - 20 Mart 2016, Pazar

10:00 - 18:00

Ücretli

+90 212 709 84 89

info@ysmsentezakademi.com.tr

Facebook

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Hayatınıza Dokunmak ister misiniz?

19 -20 Mart tarihlerinde İstanbul’da YSM Sentez Akademi tarafından organize edilen, 2 günlük ‘Hayata Dokunuş’ eğitiminde, hayata dair önemli dokunuşlar yapacaksınız.

Kuantum Dokunuş ve rahatlama teknikleri (hayati deşarj) tekniklerinin sentezlenmesini içeren İki günlük programda “Kuantum Dokunuş”un bedenin kendi şifa gücünü harekete geçirme tekniklerini uygulamalı olarak öğrenirken, yaşamımızın tüm alanlarında rahatlıkla kullanabileceğimiz “Rahatlama Teknikleri” ile de dış etkilerden dolayı bedenimizde oluşan olumsuzlukları aşma tekniklerini çalışacağız.

Farkındalığı hissetmek ve öğrendiği tekniklerle, hem kendisine hemde çevresindekilere farkındalığı yaşatmak isteyen herkese açık olan, etkinliğe kayıtlar başladı.

2 tam gün sürecek katılım sertifikalı “HAYATA DOKUNUŞ” etkinliğine kaydolmak için www.ysmsentezakademi.com.tr sitesi üzerinden başvurabilir, kredi kartı ve taksit avantajlarından yaralanarak ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

Sorularınız ve detaylı bilgi için +90 212 709 84 89 nolu telefondan bizlere ulaşabilir veya info@ysmsentezakademi.com.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
İstanbul Kültür Üniversitesi
İstanbul / Bahçelievler / ŞİRİNEVLER
E5 Karayolu Üzeri, No:22
Etkinlik Konuları
Esin Batal
kişisel gelişim, eğitmen, koç
YSM SENTEZ AKADEMİ
Kişisel gelişim, eğitim firması