Yıldızlı Projeler Yarışması’15 FİNAL GÜNÜ- 25 MAYIS 2015

Bu sene Global IEEE içerisinde 2014 Darrel Chong Student Activity Award kapsamında 1 silver award ve 2 bronz award ödülünü kazanan Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü’nün “Fikrini Geleceğe Taşı” sloganıyla 7.sini düzenlediği Yıldızlı Projeler Yarışması’n da projeler 15 Aralık 2014  ve 2 Mayıs 2015 arasında alındı.

25 Mayıs 2015 tarihindeki finalde projelerin değerlendirmesini Sanayi ve Bilim Kurulu beraber yapacak. Üniversitelerin gözde akademisyenlerinden oluşan Bilim Kurulu ve başarılı sanayicilerden oluşan Sanayi Kurulu sayesinde üniversite-sanayi işbirliği somutluk kazanacak. Ayrıca Final Günü'nde melek yatırımcıların proje sahiplerini yakından takip edeceği bir ortam olacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Yıldızlı Projeler Yarışması 2015 de sona yaklaşıyoruz.

Silikon Vadisinden, Kuluçka Sistemine; İngiltere Warwick Üniversitesinden, Prototip atölyesine, çeşitli eğitim ve networking gibi birçok ödül ile kişiye ve projesine yarar sağlayacak birçok ödül mevcuttur. Detaylı bilgiye www.elektrikport.com/proje adresinden ulaşabilirsiniz.

Her adımı YTÜ IEEE tarafından düzenleniyor olup, böyle bir etkinliğin gururunu sizlerle de paylaşmak istiyoruz.

Bu yıl içinde 4 farklı kategoride(Bilişim, Mekanik, Sağlık, Elektrik-Enerji) toplamda 262 proje başvurusu aldık! 

25 Mayıs 2015 Pazartesi günü görkemli ödül töreni ile gerçekleştireceğimiz Yıldızlı Projeler Yarışması 2015 ‘e sizler de davetlisiniz.

Etkinliğimiz Programı;

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezinde gerçekleşecektir. 

Etkinliğimize katılabilmek için ypy.ytuieee.com adresinden ücretsiz online kayıt yaptırmanız yeterlidir.

10.00-11.30 arasında finalist proje sunumları

 11.30- 12.30  sergi salonu gezimi ve değerlendirme  (sergi salonunda proje posterleri yanında eğer varsa geliştirilen prototipler yer alır.)      

13:00-15:00 Açılış Konuşmaları ve Ödül Töreni 

Etkinliğimizde başta sponsor firmalarımız olmak üzere şirket standları da yer alacaktır.

http://www.facebook.com/yildizliprojeleryarismasi

http://twitter.com/ytuieeeypy

İletişimler;

Tuğba Aydemir     tugbaaydemir@ytuieee.com   -   05070597938