Sahne Senin Varlığınla Fark Yarat

İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ 2015
İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı 11-12 Şubat 2015 

İnsan Kaynakları Zirvesi’nde sizlerle birlikte 20 yılı geride bıraktık. Yola çıktığımız 1995 yılından bugüne ‘’Zirve’’ ve ‘’İnsan Kaynakları’’ kavramları birbirini besleyerek büyüdü, zenginleşti. 1995 yılında Personel Yönetimi anlayışından İnsan Kaynakları Yönetimi bakış açısına geçişi konuşurken sınırlı sayıda şirkette İnsan Kaynakları Bölümü ve uygulamaları vardı. Zirve ilk yılına, bugünkü katılımcı sayısının %10’undan bile az sayıda katılımcı sayısıyla adım atmıştı.

Yıllar içinde Zirve sizlerin de desteği ve katılımıyla katlanarak büyüdü, Türkiye’de İnsan Kaynakları mesleğinin gelişiminin ayrılmaz bir parçası oldu. Bugünlere geldiğimizde 2500’e dayanan katılımcı, 100’ü aşkın sponsor ve fuar katılımcısı firma, 100’ü aşkın konuşmacı ve oturum ile sektörün profesyonellerini bir araya getiren bir buluşma noktası haline geldi. 

20 yılda Zirve, sayısal anlamda geliştiği kadar içerik ve organizasyon kalitesini de her yıl yenilemeyi başardı. Yerel düzeyde mesleki paylaşım odaklı başlayan Zirve, bugün mesleki paylaşım kadar İnsan Kaynakları profesyonellerini birer lider olarak gören, bu yönde gelişimi sahiplenen uluslararası bir nitelik kazandı. 

Zirvenin 20. yılında sektörün ulaştığı noktayı vurgulayan bir tema ile karşınızda olacağız. “Sahne Senin! Varlığınla Fark Yarat” teması, İnsan Kaynakları Profesyonellerini gerek bireysel gerekse kurumsal etki alanlarında daha da güçlü ve etkili bir liderlik duruşuna davet ediyor.

Dünyanın dört bir yanından sizlerle buluşturacağımız konuşmacılara gerçek bir liderlik duruşunu zirvede çok farklı açılardan konuşacağız, uygulayacağız, yaşayacağız. Aralarında Brigid Schulte, Arawana Hayashi, William Isaacs, Mike Carson, Carol Gilligan gibi dünya çapında ses getirmiş yıldız isimler bulunan birbirinden değerli konuşmacıları sizlerle buluşturuyor olmanın gururunu taşıyoruz. 

Bu kadar güçlü ismin yanında sizlerin de İnsan Kaynakları Liderleri olarak sahne almanızı çok önemli buluyoruz ve bu amaçla 20. yılımızda devrim sayılabilecek bir yenilikle karşınızdayız. Teknolojiyi kullanarak geliştirdiğimiz platform sayesinde dileyen katılımcılarımız zaman ve mekan kısıtlaması yaşamadan deneyim ve bilgilerini online sunumlar ile paylaşabilecekler ve zirve konuşmacısı olarak sahne alabilecekler. Zirvenin tabana yayılması ve zenginleşmesi için online sunum başvurularınızı bekliyoruz.

Bunlar dışında pek çok yenilik ve sürprizi önümüzdeki dönemde paylaşıyor olacağız. 20. yılında Kıta Avrupası’nın en büyük İnsan Kaynakları Zirvesi’ne sizleri bekliyoruz. Gelin elbirliğiyle yarattığımız bu eşsiz buluşmanın yeni bir sayfa açmasını hep beraber kutlayalım.

Didem GÜRCÜOĞLU TEKAY
Alper UTKU 

Konferans Eş Başkanları