İstanbul’dan Eskişehir’e İnovasyon Yolculuğu

YÜKSEK HIZLI TRENDE HIZLI İNOVASYON EĞİTİMİ

İnovasyonu, yaratıcılığı, ilham almayı ve merakı keşfetme vizyonuyla hareket eden inovasyon.co, İstanbul-Eskişehir arasında hizmet veren yüksek hızlı trende ‘Hızlı İnovasyon Teknikleri ve İş Modeli Geliştirme Eğitimi’ vererek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek.

Türkiye’nin keşif ve inovasyon kulübü inovasyon.co, Hızlı İnovasyon Teknikleri ve İş Modeli Geliştirme Eğitimi’ni 20 Aralık Cumartesi günü yüksek hızlı trende gerçekleştiriyor. Eğitimin ruhunu mekanın ruhuyla birleştiren bu yepyeni eğitim programı, katılımcılara çok farklı ve heyecanlı bir deneyim fırsatı vadediyor.

Türkiye’nin ilk ve tek gelecek, teknoloji ve inovasyon odaklı düşünce kuruluşu Gelecekhane’nin kurucusu, fütürist Halil Aksu’nun yöneticiliğini üstlendiği eğitimde katılımcılarla inovasyon kültürü ve ideal inovasyon süreci ile ilgili detaylar paylaşılacak. 

Eğitimin ardından yüksek hızlı trenle İstanbul’dan Eskişehir’e ulaşan katılımcılar, Eskişehir Kurşunlu Külliyesi Cam Sanatları Atölyesi’nde hayallerindeki inovasyonu cama dönüştürme fırsatı bulacak.

Türkiye’nin en geniş inovasyon ağlarından Açıkinovasyon.com kurucularının da misafir eğitmenler olarak yer alacağı Hızlı İnovasyon Teknikleri ve İş Modeli Geliştirme Programı’nın konsept danışmanı Yakup Sezer, ‘inovasyon ve iş geliştirme’ alanında güncel kalmak isteyen çalışanlar için tasarlanan eğitimle katılımcıların gelişmiş inovasyon uygulamaları, keşif atölyeleri ve geniş bir inovasyon vizyonu kazanmalarını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Program ile ilgili detaylı bilgilere www.etkinlik.com.tr/yuksek-hizli-trende-hizli-inovasyon-egitimi-12407 adresinden erişilebilir.