Genç Akademi

Sempozyum / Eğitim

24 Aralık 2016, Cumartesi - 25 Aralık 2016, Pazar

09:00 - 18:30

Ücretli

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

“Türkiye’nin Üniversite Buluşması” sloganıyla 2006 yılından bu yana Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Operational Research Kulübü tarafından düzenlenen ulusal öğrenci sempozyumu Genç AKADEMİ, Türkiye genelinde 60 farklı üniversiteden, 80 farklı bölümden 1000 seçkin öğrencinin katılım gösterdiği bir aktivitedir. İki gün süren oturumlar şeklinde gerçekleşecek olan sempozyumlar dizisinde siyaset, iş, sanat, spor, medya alanlarından öncü ve lider konuşmacılar katılımcılar ile buluşmaktadır. Etkinlik dahilindeki seminer ve eğitimler sayesinde “Bugünün Söz Sahipleri” ile “Geleceğin Söz Sahipleri” bir araya gelmektedir.

Seminer, panel ve eğitimlerden oluşan iki etkinlik günü boyunca katılımcılar iş, medya ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri ile aynı platformda yer alma şansına sahip olurlar. Önemli konuşmacılar ve büyük şirketler ile birebir iletişim kurabilecekleri bu organizasyon sayesinde katılımcılar kendilerini birçok konuda geliştirme imkanına sahip olurlar.

Genç AKADEMİ’nin bir diğer amacı ise Türkiye’nin her tarafından gelen birçok öğrenciyi bir araya getirmek ve ulusal bir ortam sağlamasıdır. Bu sayede katılımcılar elde ettikleri mükemmel dostlukların yanı sıra farklı bakış açılarını gözlemleyerek bakış açılarını genişletme fırsatı elde edeceklerdir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Meb şura salonu
Ankara / Yenimahalle / YENİMAHALLE
levent erkan
microsoft genel müdür yardımcısı - kamu sektörü
nail başöz
başöz enerji CEO
Steven Young
Bosch Genel Müdürü