FUTECH'15 Teknoloji Zirvesi

Zirve / Bilim Teknoloji

2 Mayıs 2015, Cumartesi

10:00 - 18:00

Ücretsiz

0544 843 24 34

acm@fatih.edu.tr

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

FUTECH, "Teknolojiseverler Buluşması" sloganıyla 2012 yılından bu yana Fatih Üniversitesi ACM ve IEEE Öğrenci Kulüpleri tarafından ortak olarak düzenlenmekte olan ve İstanbul’daki farklı alanlardan yüzlerce katılımcının ilgi gösterdiği büyük bir teknoloji zirvesi organizasyonudur.

Bir gün sürecek olan zirvede elektrik, elektronik, güvenlik, yazılım, pazarlama, sosyal medya gibi günümüz trendi olan alanlarda öncü ve lider konuşmacılar katılımcılar ile buluşmaktadır. Organizasyon dahilindeki seminerve eğitimler sayesinde katılımcılar, ilgi duydukları alanlardan birçok tecrübeli ismi dinleme fırsatı elde eder.

Türkiye’nin en büyük teknoloji organizasyonlarından biri olma hedefi ile yola çıkmış olan FUTECH Teknoloji Zirvesi, bu sene 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü Fatih Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Her sene olduğu gibi bu sene de teknolojide son trend konularıyla, alanlarında isim yapmış konuşmacılarıyla, ve dahası birbirinden güzel sürprizleriyle dopdolu bir FUTECH'15 sizleri bekliyor!

Bu kaçırılmayacak organizasyonda siz de geç kalmadan yerinizi ayırtın!

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Fatih Üniversitesi
İstanbul / Büyükçekmece / BÜYÜKÇEKMECE
Fatih Üniversitesi, 34500 Büyükçekmece, İstanbul
Etkinlik Konuları