Excel ile Veri Analizi ve Raporlama Sertifika Programı

Eğitim / Bilim Teknoloji

20 Aralık 2014, Cumartesi - 21 Aralık 2014, Pazar

09:30 - 16:30

Ücretli

0 212 283 24 02

info@istanbulinstitute.com

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Günümüzün rekabetçi iş hayatında, hayatta kalma kurumların en önemli varlık amacı durumuna gelmiştir. Kurumların hayatta kalmaları zeki kararlar almasına bağlıdır. Zeki karar alma verilerin enformasyona, enformasyonun bilgiye dönüşmesi ile mümkün olmaktadır. Veri Analizi MinMBA Sertifika Programı bu ihtiyacı gidermek amacıyla tasarlandı. Kurumların yapılarının karmaşıklığının artması karar alma sürecini değiştirmiştir. Hislerle yönetim gibi klasik düşüncelerin geçerliliğini yitirdiği günümüzde, karar alma sürecinin en önemli parçası verilerin analiz edilerek bilgiye dönüştürülmesidir. 3 modülden oluşan MinMBA sertifika programı veri tutmanın önemini ortaya koyacak örnekler ile başlamakta ve kurumun günlük işlerinde yaptığı uygulamalardan gelen verilerin analizi ile bilgiye dönüştürülmesi örneklerini içermektedir. Verilerin bilgiye dönüşmesi için Veri Analizi MinMBA Sertifika Programı size tüm gerekenleri sunmaktadır.


Katılım Şartları

Kurum Sahipleri, kurumlarını daha iyi ve rasyonel yönetmek isteyen kurum sahipleri, Orta ve Üst düzey Yöneticiler, kurumların çeşitli departmanlarında kompleks karar vermek zorunda olan yöneticiler, Herkes, kariyerinde başarıyı hedefleyen bir yıl tecrübeli herkes için, ideal eğitim olarak düzenlenmiştir.


Sertifika Hakkında

%80 devam koşulunu sağlayan katılımcılar Istanbul Institute tarafından hazırlanan akredite sertifika almaya hak kazanacaktır.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Point Hotel Barbaros
İstanbul / Şişli / ESENTEPE
Yıldız Posta Cad. No: 29
Etkinlik Konuları