Engelsiz Bilişim Kongresi

Kongre / Bilişim

2 Eylül 2015, Çarşamba - 4 Eylül 2015, Cuma

10:00 - 17:30

Ücretsiz

info@engelsizbilisim.org

Facebook

Twitter

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

"Bilişimle Engelleri Kaldırıyoruz"

“Uluslararası Engelsiz Bilişim 2015 Kongresi”, 2-4 Eylül 2015 tarihlerinde, Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu organizasyonuyla ve Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğiyle Manisa’da düzenlenecektir. Kongre sekretaryası Celal Bayar Üniversitesi (Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu Sekretaryası) tarafından yürütülecektir.

Etkinlikte Türkiye'nin en önemli sosyal medya, dijital pazarlama ve e-ticaret uzmanı Serkan Hacıömeroğlu ve bilişim sektörünün önemli ismi Mustafa Özhan Kalaç'ın yanısıra yurtiçi ve dışından önemli konuşmacılar yer alacaktır.

Kongreye, Türkiye genelinden ve yurt dışından, üniversitelerin engelli birimleri ve bilişim alanında çalışan akademisyenler, uzmanlar, sivil toplum örgütleri, kamu kurumları ve bilişim firmalarından yoğun katılım beklenmektedir. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda kongremize Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden üst düzey katılım olacaktır.

Kongre, kurumların, akademisyenlerin, araştırmacıların yapmış oldukları çalışmaları ve tecrübeleri birbirleriyle paylaşmaları, bu alanda faaliyet gösteren firmaların teknoloji ve hizmetlerini hedef kitlelerine ulaştırmaları, mevcut durumun ve sorunların tartışılması ve engellilere yönelik bilişim hizmetleri alanında ortak bir eylem planının ortaya çıkabilmesi bakımından büyük öneme sahiptir.
Sizlerinde katkılarıyla etkinliğimiz daha geniş bir kitleye ulaşabilecek ve amaçlarını gerçekleştirebilecektir. Umarız “Engelsiz Bilişim 2015 Kongresi” ile bu yönde önemli bir adım atılabilecektir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Manisa Anemon Hotel
Manisa / Sarigöl
Mimar Sinan Bulvarı Kuvai Milliye Anıt Mevkii No:284/A 45030 / Manisa
Etkinlik Konuları