EDT Expo 2015 Fuarı

Fuar / Gıda

25 Mart 2015, Çarşamba - 28 Mart 2015, Cumartesi

09:00 - 18:00

Ücretsiz

212 465 74 74

info@cnredtexpo.com

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Ev Dışı Tüketim sektörüne bambaşka bir bakış açısı getirmek ve sektör bilincini arttırmak amacıyla  2014  Mart ayında 2.si gerçekleştirilen ve büyük yankı uyandıran EDT Expo Fuarı için geri sayım başladı. 2013 yılında Türkiye’de bir ilke imza atarak Ev Dışı Tüketim sektörüne özel bir fuar gerçekleştiren ETÜDER ve CNR Holding kuruluşu olan ITF Fuarcılık bu yıl da sektöre ışık tutmaya hazırlanıyor. Sektörün dinamiklerini belirleyen markaların tümünü tek bir platformda toplamayı başaran EDT Expo Fuarı’na, 25 – 28 Mart 2015 tarihlerinde CNR Expo Fuar Merkezi ev sahipliği yapacak. 55 bin m2 alanda gerçekleşecek olan fuara bu yıl 55 bin ziyaretçinin gelmesi hedefleniyor.

Diğer gıda fuarlarından farklı olarak yalnızca sektör profesyonellerini ağırlayacak olan EDT Expo 2015’de Ev Dışı Tüketim sektörünün güçlü tedarikçileri 4 gün boyunca temaslarda bulunacaklar. Yeni iş ortaklıklarına fırsat yaratacak olan bu platformda, yeme içme ve satınalma müdürleri, mutfak şefleri, işletme sahipleri ve üst düzey yöneticiler işletmeleri için en uygun ürün ve hizmetleri yakından tanıma imkanı bulacaklar. Fuar içerisinde gerçekleşecek olan; Osmanlı Mutfağı Yarışması ve Pasta, Tatlı, Çikolata Unlu Mamuller Yarışması, sektörün önemli isimlerinin konuşmacı olarak katılacağı çeşitli panel ve oturumlar sektör firmaları ile profesyonelleri bir araya getiren keyifli bir platform yaratacak. Profesyonel ziyaretçi kitlesi ile birebir görüşmeler yapma imkanı bulacak olan katılımcı firmalar, 2015 hedeflerini EDT Expo 2015 Fuarı ile pekiştirecekler.

Sektörün güçlü oyuncularını; Avrupa, Balkanlar, Kafkasya, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Körfez ülkeleri, Türki Cumhuriyetler ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu ülke ve bölgelerden gelecek ziyaretçiler ile buluşturacak fuar, gelişen ve büyüyen sektörün nabzını İstanbul'da tutacak. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Cnr Expo Center Yeşilköy
İstanbul / Bakırköy / YEŞİLKÖY
Etkinlik Konuları