Diploma Değerinde Sertifika Eğitimleri

Konferans / Eğitim

7 Mart 2015, Cumartesi

11:00 - 17:30

Ücretsiz

0534 911 75 97

aliarikurun@surekder.org

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

 T.C Uluslararası Bilim ve Eğitim Federasyonu Güvencesi ve SÜREKDER İşbirliği ile Diploma Değerinde Sertifika Eğitimleri ZONDULDAK'ta..

 

Uluslararası Bilim Ve Eğitim Federasyonu - Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği 'nin 
Tüm Türkiye'de başlattığı Eğitim Harekatı Zonguldak' ta sizlerle..

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri 

1-) ISO 9001 2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
2-) OHSAS18001 İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ
3-) STRATEJİK YÖNETİM
4-) ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ
5-) ISO 22000 GIDA GUVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
6-) ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ
7-) ISO 9001-2008 İÇ TETKİKÇİ(İÇ DENETÇİ)
8-)ISO 9OO1-2015 REVİZYON
9-)LİDERLİK ( İnteraktif )
10-) YAŞAM KOÇLUĞU ( İnteraktif )
11-) NLP ( İnteraktif )
12-)REFERANS MEKTUBU ( İnteraktif )

AÇIKLAMA : 
12 Farklı #Sertifika (Çift Dilde Yazılı, Uluslararası Geçerli),
1 Adet Tüm Eğitimlerin #SLAYT, #E-KİTAP ve #SESLİ anlatımlarının Bulunduğu CD.


****************** HERŞEY DAHİL 130 TL ****************

_________________________________________

**********************************************************


Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği 
T.C. Uluslararası Bilim ve Eğitim Federasyonu ve
Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi 
işbirliğiyle çalışan Türkiye'nin En aktif Sivil Toplum Kuruluşudur.
*************************************************************

Biz Kimiz?

ULUSLARARASI BİLİM ve EĞİTİM FEDERASYONU olarak Dünyada Bilim ve Eğitim üzerine kurulmuş Uluslararası düzeyde Eğitim verebilme ve bu belgeleri AKREDİTE edebilme hakkına sahip tek FEDERASYONUZ.
Federasyonumuzun sağladığı eğitimlerde verdiği belgeler Dünyanın her ülkesinde bir ömür geçerlidir.




Eğitim Bilgileri

Eğitim ISO 9001 2008 kalite yönetim sistemi ve kişisel gelişim eğitimidir. ISO 9001 kalite yönetim sistemi artık tüm birimlerde yavaş yavaş devlet tarafından zorunlu kılınmaya başlamıştır. Bunun en büyük sebebi Avrupa birliğine girme sürecinde olduğumuzdandır. Çünkü tüm Avrupa birliğine üye ülkelerde ISO 9001-2008 kalite yönetim sistemi tüm kurum ve kuruluşlarda zorunludur. Belgeleriniz içerisinde bu eğitim sertifikaları da bulunmaktadır. Eğitimlerimiz tamamen ücretsizdir. Belgelere sahip olmak isterseniz özel talepte bulunmanız gerekmektedir.




Belge Bilgileri

Toplamda 12 EĞİTİM SERTİFİKASI ve interaktif eğitim cd si bulunmaktadır. Sertifikalardan 7 tanesi İngilizce-Türkçe olmak üzere toplamda 12 tanedir. Diğer belgeler içerisinde bir tane referans mektubu, Yaşam Koçluğu, Liderlik, NLP Pratisyenlik sertifikaları bulunmaktadır.
Piyasalarda NLP KOÇLUK ve Liderlik eğitimi ve sertifikalarını 2.000 TL’nin altında alamazsınız.



ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sertifikası ve İç Denetçilik 

Türk ticaret kanununda da artık yürürlüğe girmiş olan her kurum ve kuruluş kalite yönetim sistemini uygulayacak ve bu sistemi kontrol için ISO iç denetçi bulundurma zorunluluğu getirmiştir. İç denetçilik yetki belgesi ile girdiğiniz işte gerek resmi kurum olsun ve gerekse özel kurumlar size kalite yönetim biriminde maaşınıza ek bir gelirle kontrol yetkisi verecektir ISO kurulumu olan tüm kurum ve kuruluşlarda personellerin alması gereken belgedir. Çünkü ISO standartları uygulanan kurum ve kuruluşlar ISO standartları bilgisine sahip eleman almaktadır. ISO 9001 KYS ve entegrasyon belgeleri yani iç tetkik, gıda güvenliği iş sağlığı güvenliği, çevre yönetim sistemi, stratejik yönetimi ayrılmaz bir bütündür ISO standartları tüm bunları kapsamaktadır.


Sertifikaların Geçerliliği Nedir?

Sertifikalar üzerinde 4 baş denetçi imzası, sertifikanın süresiz geçerliliğini belirten altın hologram, vergisinin ödendiğine dair kişiye özel sertifika numarası ve IAF, ISO, EUROPASS isimleri ve baş denetçilerin kodları bulunmaktadır.



Eğitim ve Belge Verme Hakkı Nasıl ve Nereden Alınmıştır?

Eğitimi verme ve belge dağıtma hakkı IPC den yani uluslararası personel sertifikalandırmanın yetki verdiği firmalar aracılığıyla alınmıştır. Firmalar RAP, IRCA’dır. Baş denetçiler İSO ya ve İAF a bağlı baş denetçilerdir. Baş denetçileri sorgulama amaçlı kodları verilmiştir kodlarıyla araştırma yetkisine kişiler sahiptirler.



Sertifikalar Nasıl ve Hangi Amaçla Kullanacaksınız?

Günümüzde artık herkes ön lisans ya da lisans diplomasına sahiptir. Temel İngilizce ve bilgisayar bilgisine da aynı şekilde sahiptir. Artık kişiler arasında fark atabilmek için bu tip eğitimler ve sertifikalar gerekmektedir. Çünkü işe alacak olan personel şefi ya da kalite yönetim temsilcisi işe başvuranların CV sine bakmaktadır. CV ne kadar dolu olursa kişiyi o kadar öne geçirmektedir. A kişisinin sadece diplomasıyla ve B kişisinin diploma artı 12 belgesiyle bir işe başvurması bir tutulmamaktadır. Kariyer hayatında kişileri bir adım öne çıkarmaktadır.



Neden ISO Eğitimi?

Gelişen ve değişen dünyada en büyük sorunlardan biri işsizliktir. Sadece diploma ya da İngilizce bilgisiyle iş bulmanın imkansız hale geldiği günümüzde işverenlerin beklentileri de arttı. İş ilanlarını incelediğimizde görüyoruz ki artık uluslararası standartlar hakkında bilgisi olan kişiler işverenler tarafından tercih nedeni oluyorlar. Sizde rakiplerinizden bir adım önüne geçmek tercih edilen olmak ve cv’nize önemli sertifikalar katmak istiyorsanız sizi kariyerinize yatırım yapmaya davet ediyoruz.


Detaylı bilgi ve Kayıt için
0532 748 82 61 TEL + Watsapp

0534 911 75 97

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Zonguldak Öğretmenevi
Zonguldak / Merkez
İncivez Mah. Milli Egemenlik Cad. Kozlu Sahil Yolu No:146
Etkinlik Konuları