Dinamik Bir Eğitim Ortamında Liderin Rolünün Yeniden Tanımlanması

Kongre / Eğitim

5 Kasım 2016, Cumartesi - 6 Kasım 2016, Pazar

08:00 - 18:30

Ücretli

Etkinlik Detayları

School Leaders Turkey (SLT), Perceptum Education tarafından düzenlenen, eğitimin tüm kademelerinden yöneticileri bir araya getirip eğitim liderliği ve okul yönetimi konuları üzerinde tecrübe paylaşımını sağlayacak geniş çaplı bir kongredir. Alanında uzman yerli ve yabancı konuşmacılar tarafından verilecek seminerler ve belirli temalar üzerine yapılacak eşzamanlı oturumlarda, eğitim yönetiminde ortaya çıkabilecek problemler ve etkili liderlik örnekleri ele alınacaktır. School Leaders Turkey, okul yönetimi ve eğitim liderliği konularında Türkiye’de düzenlenen ilk kongre olma özelliğini taşımaktadır.

Perceptum Education, geçtiğimiz Mart ayında düzenlemiş olduğu “Öğretmenin Öğrenmesi ve Sınıf İçi Uygulamalar Semineri” ile Türkiye’deki faaliyetlerine başladı. Leicester Üniversitesi’nden Prof. David Pedder’ın katılımıyla gerçekleşen seminer, birçok akademisyen, öğretmen ve öğretmen adayını öğretmenin profesyonel gelişiminin önemi ve öğrenci başarısına etkisi ile kendine özgü gelişim modelini keşfetme konularında bilgilendirdi. Uluslararası alanda edindiği birikimle, Türkiye’deki eğitim süreçlerine değer katmayı hedefleyen Perceptum Education, School Leaders Turkey (SLT) ile eğitim liderliği alanındaki uluslarası  gelişmelerin ülkemizde de konuşulması ve uygulanmasına katkı sağlayacaktır.

Londra’da kurulan; LondraOxford ve Cambridge‘de hizmet veren uluslararası eğitim ve danışmanlık şirketi “Perceptum Education” öğrencilerin dil eğitimi ve akademik gelişimlerine katkı sunmaktadır. Aynı zamanda siz değerli eğitimcilerimizin kişisel gelişimlerine ve öğretim yöntemlerinin yenilikçi bir yaklaşımla geliştirilmesine katkı sağlayacak sosyal sorumluluk projeleri üretmeyi kendine hedef edinmiştir.

 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
İstanbul Kongre Merkezi
İstanbul / Şişli / HARBİYE
Taşkışla Cad.
Etkinlik Konuları