Çin Yüz Okuma Sanatı İş Dünyası İle Buluşuyor Semineri

Eğitim / Kişisel Gelişim

16 Aralık 2014, Salı

19:00 - 21:00

Ücretli

0542 312 36 85

sevgi@sevgikaraca.org

Etkinlik Detayları

ÇİN YÜZ OKUMA SANATINI ÖĞRENEREK YÜZ HATLARINDAN KARAKTERLERİ OKUYUN VE İŞ DÜNYASINDA HERKESTEN BİR ADIM ÖNE GEÇİN

Çin Yüz Okuma Sanatı'nın tüm inceliklerini anlattığı kendi kulvarında ilk kitap olan “ SEN GERÇEKTE SEN MİSİN” inin yazarı olan, Çin Yüz Okuma Sanatı Uzmanı ve Yaşam Koçu Sevgi KARACA, bir ilki daha gerçekleştiriyor ve Çin Yüz Okuma Sanatı'nı İş Dünyası ile Buluşturuyor.

5000 yıllık bir uzakdoğu öğretisi olan ÇİN YÜZ OKUMA SANATI, antik çağlardan günümüze kadar tarihe not düşmüş pekçok kişi için hem kendilerini yakından tanımaları, hem de insan seçiminde doğru karar vermeleri yolunda bir PUSULA görevi gördü. Örneğin, Büyük İskender komutanlarını, Abraham Lincon kabine üyelerini, Çinliler imparatorlarını seçerken Yüz Okuma Sanatı'ndan faydalandılar.

Günümüzde Çin'deki iş dünyası, üst düzey yöneticilerini seçerken yüz okuma sanatını kullanıyorlar tıpkı atalarının yaptığı gibi. MCI, General Electric, American Airlines gibi devlerin yüz okumayla ilgili danışmanlık hizmet ve eğitimlerinden hem doğru işe doğru eleman hem de üst düzey yönetici seçmekte yararlandığı bilinen bir gerçek. Amerika'da üst düzey yöneticilerin % 80' inin yüz okuma dersleri alması da batı iş dünyasında yüz okumanın ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor.

Siz de Çin Yüz Okuma Sanatı'nın inceliklerini öğrenerek, insanları daha yakından tanıyabilirsiniz. Karşınızdakilerin duygu ve davranış biçimlerini, iletişim stillerini, güçlü ve zayıf yönlerini hatta satın alma yönelimlerini öğrenip işinizde kullanarak, iş dünyasında herkesten bir adım öne çıkabilirsiniz. Çünkü, BEDEN YALAN SÖYLESE DE YÜZLER YALAN SÖYLEMEZ.

BU SEMİNERE KİMLER KATILABİLİR?

  • Kendini geliştirmek, gerçek potansiyelini keşfetmek ve yeteneklerine uygun bir kariyer planı yapmak isteyenler
  • İşe alımlarda doğru insanı seçmek ve hali hazırda çalışanlar için uygun kariyer planlaması yapmak isteyen İNSAN KAYNAKLARI SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLAR
  • Müşterilerine en doğru çözüm sunacak iletişimi kurmak isteyen HALKLA İLİŞKİLER , PAZARLAMA SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLAR ve İŞ ADAMLARI

Tarih : 16 Aralık 2014

Y er : Urban Station Maslak

Program : 19:00-21:00

19:00-19:40 Eğitim

19:40-19:50 Ara

19:50-20:30 Eğitim

20:30-21:00 Örnek yüz okumaları

Salon : 5

Katılım Ücreti: 100 TL. (Sevgi KARACA, 18 TL. değerindeki kitabı SEN GERÇEKTEN SEN MİSİN?i tüm katılımcılara imzalayarak hediye edecektir.)

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Urban Station - Maslak
İstanbul / Şişli / MASLAK
Ayazağa Mah. Dereboyu Cad. Meydan Sok. Veko Giz No:85