Birim Erol / Gaia'nın Aşkı Solo Sergi Serisi

Sergi / Resim

20 Ekim 2016, Perşembe - 29 Kasım 2016, Salı

19:00 - 21:00

Ücretsiz

ebru.senay@birimerol.com

Facebook

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

                                                                                                       GAIA’NIN AŞKI

                                                                                                       ‘’Aşk Bulundu!’’

                                                                                                    20Ekim -29 Kasım

 BİRİM EROL “GAIA’NIN AŞKI” TEMALI SERGİSİYLE İSTANBUL’DA “AŞKI BULMA” YOLCULUĞUNA ÇIKARIYOR!

Resim sergileriyle adından sıkça söz ettiren sanatçı Birim Erol’un, mitolojik tanrı hikayelerinin ilham kaynağı olduğu, ‘’Gaia’nın Aşkı” temasında oluşturduğu 10. kişisel sergisi “Aşk Bulundu!/ Founded Love” nun açılışı 20 Ekim Perşembe  19.00’da La Boom’un ev sahipliğinde gerçekleşiyor!

Sanatı, dış dünyaya iç dünyayı göstermenin yolu olarak kabul eden, “an” ve “anlık duygular” dan esinlenerek, dışavurumcu üslubuyla eserlerine hayat veren sanatçı Birim Erol, merakla beklenen 10. kişisel sergisini sanat severlerle buluşturmaya hazır. Uzun bir süredir “Gaia’nın Aşkı” sergisini açmak için heyecanla sergiye odaklanan ve çok keyifli işler üreten sanatçı, sergisinde yer alan 6 mitolojik tanrıya ve hikayeye uygun mekanların duygularından da yararlanarak 6 farklı mekanda sergiliyor olacak. 20 Ekim La Boom’da Tanrı “Demeter” ile ilk açılışı olacak olan sergi devamında 27 Ekim de Any “Hades”, 3 Kasım Finn “Posedion”, 10 Kasım No.19 Dining “Hestia”, 17 Kasım Juno “Hera”’yı sergiliyor ve 24 Kasım kendi stüdyosu olan “Stüdyo Dokuz “ da Tanrı “Zeus” ile finalini yapıyor.

Resim ve fotoğraf sergilerinin yanı sıra tiyatro yapımları ve senaryolarıyla da adını duyuran, sanatın önemli genç temsilcilerinden Birim Erol’un “Gaia’nın Aşkı” sergisi, İstanbullu kültür sanat severler için yepyeni bir soluk oluyor.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Laboom
İstanbul / Sarıyer / EMİRGAN
Emirgan Mahallesi, Sakıp Sabancı Caddesi, No 14/A, Sarıyer, İstanbul
Etkinlik Konuları