Barok Konseri: Handel, Vivaldi, Pergolesi

Konser / Klasik Müzik

27 Şubat 2016, Cumartesi

20:00 - 22:00

Ücretli

05078362532

barokkonser@gmail.com

Facebook

Etkinlik Detayları

BAROK KONSERİ:

Handel, Vivaldi, Pergolesi

St. Esprit Katedrali
27 Şubat 2016 Cumartesi 20:00

Arda Ardaşes Agoşyan (orkestra şefi ve klavsen), Natali Boğosyan (soprano), Kaan Buldular (kontrtenor) ve CorISTAnbul Oda Orkestrası ile St. Esprit Katedrali'nin büyüleyici atmosferinde Barok müzik ziyafeti...

Son yıllarda İstanbul'un çeşitli mekânlarında verdiği Barok müzik konserleriyle seyircinin

yoğun ilgisini çeken şef, besteci ve kontrbas sanatçısı Arda Ardaşes Agoşyan, 27 Şubat 2016 Cumartesi saat 20:00'da İstanbul'un en büyük ve güzel katedrallerinden biri olan St. Esprit Katedrali'nde.

Halen İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin düzenlediği Barok konserlerinin de orkestra ve koro şefliğini yürüten Agoşyan, Aralık 2015'te konukları soprano Natali Boğosyan ve kontrtenor Kaan Buldular ile birlikte yine St. Esprit Katedrali'nde yaklaşık 1000 kişilik bir izleyici karşısında "Barok İnciler" başlıklı bir konser verdi. Agoşyan konserde Barok dönem enstrümanı olan theorbo (büyük bas lavta) da çaldı.

Üçlü bu sezon birlikte verdikleri bu ikinci konserde, katedralin büyüleyici atmosferinde CorISTAnbul Oda Orkestrası eşliğinde Barok dönemi bestecileri Handel, Vivaldi ve Pergolesi'den şaheserler seslendiriyor. Agoşyan bu konserde de klavsen çalıyor.

Eserleri Türkçe çevirileriyle oyuncu Burcu Tokuç sunuyor.

Arda Ardaşes Agoşyan: Orkestra Şefi ve Klavsen

Natali Boğosyan: Soprano Kaan Buldular: Kontrtenor

CorISTAnbul Oda Orkestrası 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
St Esprit Katedrali
İstanbul / Şişli / ŞİŞLİ
Etkinlik Konuları