Aqua Tots'ta Ücretsiz Yüzme Aktivitesi (her gün)

Eğitim / Spor

25 Aralık 2015, Cuma

09:00 - 19:00

Ücretsiz

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Önemli Bilgi: Ücretsiz Deneme Biletinizi aldıktan sonra lütfen doluluk ve saat rezervasyonu için (0212) 271 71 70 veya (0532) 111 50 30 nolu telefon numarasını arayınız.

AQUA-TOTS ile tanışmanız için sizi ve çocuğunuzu ücretsiz deneme dersimize bekliyoruz.

Süre: 30 dak.

Getirilmesi gerekenler: Çocuk için (suya dayanıklı bebek bezi ve mayo  -  Ebeveyn için (mayo, havlu, terlik)

Havuzumuz

Aqua-Tots Türkiye yalnızca çocukların ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış havuza sahip tek merkezdir. Havuzumuz çocukların ihtiyaçları için onlara maksimum güvenliği sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Havuzlarda derinlik 140 cm’dir, Aqua-Tots’a özel kulvar sistemi ve havuz içinde sabit çocuk platformları bulunmaktadır. Havuzlarımız her zaman çocuklar için en ideal derece olan 32°C sıcaklığında tutulur. Aqua-Tots’a özel kulvar sistemimiz tamamen çocuklara güvenlik hissini verbilmek ve su içindeki emniyetlerini sağlayabilmek için geliştirilmiştir. Eğitmenlerimiz hiçbir zaman çocuklardan bir kol boyundan daha uzakta durmazlar.

Ebeveyn Bekleme Alanı

Dünyadaki tüm Aqua-Tots merkezlerinde ebeveyn bekleme alanı, ailelere çocuklarını en konforlu şekilde izleme imkanı sağlayabilmek için tasarlanmıştır. Aileler camla ayrılmış havuzda çocuklarını takip ederken, kahvelerini yudumlayabilir, ücretsiz Wi-Fi hizmetinden yararlanarak işlerini yapabilir diğer çocukları oyun alanında vakit geçirirken Cafe’mizin sunduğu lezzetlerin tadına bakabilirler.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Aqua-Tots
İstanbul / Beşiktaş / ETİLER
Seher Yıldızı sok. No:23 34337
Etkinlik Konuları