AIR Presents: "Oliver Koletzki (DE) - Mustafa Cihan - Mally" Kite'de

Konser / Parti

6 Mart 2015, Cuma

22:30 - 05:00

Ücretli

0542 384 74 75

info@airpresents.net

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Berlin kökenli ünlü DJ, prodüktör ve plak şirketi sahibi
Oliver Koletzki, AIR.presents organizasyonu ile ilk defa Ankara'lı elektronik müzik severler ile buluşacak.

► Oliver Koletzki (DE) 

Henüz 12 yaşındayken içindeki prodüksiyon aşkıyla müzik yapmaya başlayan Koletzki, hiphop beatleri yaparak başladığı serüvenine breakdance ve synth-pop gibi türlerle devam etti. 18 yaşına bastığında yaşadığı kasabada DJ’lik yapmaya başlayan sanatçı, 2000 yılında eğitimi için Berlin’e taşınarak iyice gece hayatında adını duyurmaya başladı. Berlin’deki kulüplerde çalmaya başladıktan sonra ilk kaydını oluşturan Koletzki, 2005 yılında çıtasını yükselterek prestijli kulüplerde ve festivallerde sahne almaya başladı. 2005 yılının Ekim ayında ilk single’ını yayınladıktan sonra hayalini gerçekleştirerek “Stil vor Talent” aldı plak şirketini kuran Koletzki, şirketi yoluyla minimal techno’dan hiphop’a kadar birçok yeni sanatçının müzik kariyerine katkıda bulundu. 

Underground’a olan duyarlılığı ile yıllar boyunca birbirinden iyi parçalar üretmeyi başaran Oliver Koletzki, “3 Tage Watch” adlı parçası ile 2008 yılında en iyi techno parça ödülüne layık görüldü. Yayınladığı tüm LP’lerde pop ile kulüp tarzını başarılı bir şekilde bir araya getiren Koletzki, başarısını underground’a sadık kalıp, yine de kitlelere hitap edebilmeyi başarmaya borçlu. 

Son olarak 2014 yılında Frankfurt HR Senfoni Orkestrası ile dev bir performansa imza atan Oliver Koletzki 6 Mart cuma gecesi Ankara Kite'ta.


http://oliver-koletzki.de/
https://facebook.com/OliverKoletzki
https://soundcloud.com/oliverkoletzki



► Mustafa Cihan

Mustafa Cihan Balıkesir Akçay’da doğdu. İlerleyen yıllar içerisinde elektronik dans müziğine ilgi duymaya başladı ve bu müzik akımının sıkı bir takipçisi oldu. Lise yıllarında yazlık klüplerde dj olarak çalmaya başladıktan sonra Ankara’ya yerleşerek burada kulüp kültürünü daha yakından tanıma fırsatı buldu. Dönemin ünlü dj’lerinden ve Faces Club’ın resident’ı Sertaç Kaya ile tanıştı ve bu yakın dostluğunda ondan elektronik müzik ve prodüksiyon adına birçok şey öğrendi. İlk prodüksüyon denemesini 2007 yılında yayınladı. Burcu Güleç’in vokalleri ile hayat bulan progressive house tarzındaki Turuncu, Balance Pool Chart’te 33. sıraya kadar yükseldi. Sonraki yıllarda prodüksiyon çalışmalarına ara veren Mustafa Cihan 2014 yılı itibariyle tekrar çalışmalara başladı ve 2015’te yayınlanması planlanan 3 Ep çalışması bulunmakta. Klüp performanslarında ise deep house’tan techno’ya uzanan güçlü groovelar kullanarak enerjisi yüksek setler seçiyor. 


https://facebook.com/mustafacihan
https://soundcloud.com/mustafacihan



► Mally

Mehmet Ali aka Mally küçük yaşlarda keşfettiği müzik yeteneğini milenyum çağında Dj'lik ile geliştirdi. Müzik yaşantısının ilk 10 yılında Türkiye'nin önde gelen kulüplerinde ve festivallerinde bir çok popüler müzik insanı ile boy gösterdi. 2010 yılında moda tasarımı ve müzik eğitimi almak üzere İngiltere'ye yerlesti. Adada müzik ile yaşamayı sürdürdü. Londra'da bir çok kulüp ve festival organizasyonunda görev aldı. Elektronik müzik tarzı ile dinleyenlerini büyüleyen Mally; tech house, minimal ve vazgeçemediği techno ile sevenlerinin karşısına çıkmaktadır. Şuanda Türkiye'nin önde gelen moda ve tekstil firmalarından birisinin yöneticiliğini yaparken müzik ile de iç içe yaşamaktadır.


https://soundcloud.com/mehmet-ali-dilek


/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

https://airpresents.net/

https://facebook.com/airpresents

https://twitter.com/airpresents

https://instagram.com/airpresents

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Rez tel : 0542 384 74 75

https://twitter.com/KiteAnkara

Instagram: Kite_Ankara

Adres : 
Güvenlik Caddesi No:97
Çankaya Ankara

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Kite Club
Ankara / Çankaya / AYRANCI
Güvenlik Cd. No:97
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: