AIR Presents: CLAPTONE (DE) - Mally - Ugr @ Kite

Etkinlik Detayları

AIR. Presents parti serisine 1 Mayıs Cuma gecesi gizemli dj ve prodüktör Claptone ile devam ediyor. 

Ugr, Claptone öncesinde dj kabinini bizim için özel olarak hazırlayacağı setiyle ısındırırken, gecenin kapanışını techno ve tech house beat'lerini ustaca harmanlayan Mally yapıyor olacak. 


► Claptone (Exploited, Toolroom, Get Physical Music, DE)

Enerjik nu disco ile deep house müziğin en güzel tınılarını melodik ve masalsı bir biçimde birleştiren; Asya'dan Avrupa'ya, Güney Amerika'dan Kuzey Amerika'ya gittiği her yerde setlerini dinleyenleri ve parçalarıyla dans edenleri büyülüyor.

Claptone'un Ocak 2012'de duyurduğu "Cream" ve "Good To You" parçalarından oluşan EP'si, dünyanın en saygın dijital müzik platformu Beatport'un Top 10 listesinde 2 ay boyunca zirvede yer aldı. Ardından yayımladığı "Night On Fire", "Shook", "Weekend" ve "Another Night" parçaları büyük beğeni toplayan prodüktör, "Wrong" ve çılgın üçlü doP'dan Jaw'ın vokali ile sunduğu "No Eyes" ile dans müzik seven herkesi büyülemeye devam ederek; Beatport Deep House Top 10'da ilk iki sıraya, iTunes Amerika indie dance listesinde ve Almaya club chart'te ise 1. sıraya yükselerek uzun süre yerini korumayı başardı.

dOP'dan Jaw ile ortak parçaları olan No Eyes'daki güçlü sesler ve kulüp ritimleri, Claptone'un kusursuz deep house yeteneğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Berlin merkezli öncü plak şirketi Exploited Records; bu iki ismi özel olarak beraber çalışmaları için seçti. 

Solomun, Noir ve Tensnake gibi dünyaca ünlü DJ’lerin desteğini alan Berlin'li prodüktör, yayımladığı her parçası ile beğeni toplayarak yükselişine her geçen gün devam ediyor.

facebook.com/claptone.official
twitter.com/claptone_
https://soundcloud.com/claptone
instagram.com/claptone_official/
residentadvisor.net/dj/claptone


► Mally 

Mehmet Ali aka Mally küçük yaşlarda keşfettiği müzik yeteneğini milenyum çağında Dj'lik ile geliştirdi. Müzik yaşantısının ilk 10 yılında Türkiye'nin önde gelen kulüplerinde ve festivallerinde bir çok popüler müzik insanı ile boy gösterdi. 2010 yılında moda tasarımı ve müzik eğitimi almak üzere İngiltere'ye yerlesti. Adada müzik ile yaşamayı sürdürdü. Londra'da bir çok kulüp ve festival organizasyonunda görev aldı. Elektronik müzik tarzı ile dinleyenlerini büyüleyen Mally; tech house, minimal ve vazgeçemediği techno ile sevenlerinin karşısına çıkmaktadır. Şuanda Türkiye'nin önde gelen moda ve tekstil firmalarından birisinin yöneticiliğini yaparken müzik ile de iç içe yaşamaktadır.

https://soundcloud.com/mehmet-ali-dilek




► UGR

Ugur Kirbag, djlige 2000 yilinda basladi. The Club 20, Tutti’s, Faces, Saklikent,Babylon,Drop, B-Trip ve Smood gibi Türkiye’deki clublarda calan UGR, Anthony Pappa, Joop, Airwave, Parks&Wilson, Taj, Swayzak, Stephan Bodzin, Reset Robot, Alan Fitzpatrick ve Legowelt gibi dunyaca ünlü djler ile birlikte calan dj, setlerinde “Techouse”, “Techno”, “Minimal” ve “Dub tarzindaki parcalara yer vermektedir. 2008 – 2010 yılları arasında Gürcistan ‘’Tiflis Club’’ ve Köln’de Club Gwölbe de performans sergilemiştir. Türkiye’de ve Yurtdışındaki labellardan çeşitli ep ler yayınlamış ve complation’lara parça vermiştir.

https://soundcloud.com/ugr

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Kite Club
Ankara / Çankaya / AYRANCI
Güvenlik Cd. No:97
Etkinlik Konuları