12. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı

Fuar / Tekstil

5 Şubat 2015, Perşembe - 8 Şubat 2015, Pazar

09:00 - 18:00

Ücretsiz

Katılım Formu

Etkinlik Detayları

12.Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, Dünya’nın sektördeki en kapsamlı buluşması için hazırlanıyor.

Dünyanın ve Türkiye'nin farklı coğrafyalarından gelen nitelikli ziyaretçiler ile buluşma fırsatı sunan platformun kapısı; 5 Şubat 2015'te açılırken, sektör profesyonellerini ve ziyaretçilerini 8 Şubat 2015'e kadar ağırlıyor olacak. İplik sektörünün dünyadaki en büyük buluşması olan İstanbul İplik Fuarı 2015’te, Texpo Eurasia 32. Tekstil, Dokuma, İplik, Terbiye, Örgü, Çorap Makineleri, Yan Sanayileri ve Kimyasalları Fuarı ve 12.Uluslararası İstanbul Çorap, İç Giyim Fuarı ile eş zamanlı düzenleniyor.

İplik hammadde ve üretim teknolojileri yatırımlarının arttığı, dünyanın en büyük 5 pamuk üreticisi ülkenin yer aldığı Avrasya Bölgesi'nde, Uluslararası İstanbul İplik Fuarı bölgenin ticari buluşma merkezi olarak ön plana çıkarken, katılımcılar ve ziyaretçiler ihracat imkanlarını arttırıyor, potansiyel müşterileri ile bir araya geliyor, yeni dağıtım kanallarına ulaşıyor ve satış süreçlerini hızlandırıyor.

2014 yılında 269 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile 72 ülkeden 20 bini aşkın ziyaretçi akınına uğrayan fuar, bu yılda yerel ve uluslararası arena da ses getirmeyi hedefliyor. 12.Uluslararası İstanbul İplik Fuarı sektör profesyonellerini Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne bekliyor.

 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi
İstanbul / Büyükçekmece
E - 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı
Etkinlik Konuları
Tüyap
Fuar ve Organizasyon

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: